Restaurantul Stejarii Pool Club, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucuresti, are, incepand cu luna aprilie 2018, un nou partener de comunicare si promovare: agentia de marketing Perceptum.
"Ne-am dorit, in primul rand, o deschidere catre toti iubitorii de fine dining. Amplasarea Stejarii Pool Club in imediata vecinatate a Clubului Rezidential Stejarii a fost de multe ori asociata cu ideea de restaurant cu circuit inchis. Am cautat acea solutie de comunicare care sa elimine din mintea potentialilor nostri oaspeti aceasta idee. Pentru ca restaurantul Stejarii Pool Club este o oportunitate deschisa tuturor celor care isi doresc o experienta gastronomica desavarsita", spune Petre Draghiciu (F&B Manager Stejarii Pool Club).
Despre seri personalizate si o clientela selecta. chefi pasionati si meniuri unicat realizate de unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati chefi din Formula 1, Fabrizio Tanfani, Stejarii Pool Club va comunica prin intermediul propriilor canale de pe retelele de socializare, dar si in presa de specialitate si lifestyle.
"Agentia Perceptum a venit cu un concept de comunicare de brand concentrat care a pus accent pe experienta timpului de calitate petrecut la Stejarii Pool Club. Mai mult decat savoarea meniurilor exclusiviste ale restaurantului, am dorit sa scoatem in evidenta savoarea momentelor speciale pe care oaspetii le pot petrece aici. Astfel, am relansat comunicarea restaurantului Stejarii Pool Club sub un nou slogan, Time to Savor Special Moments si un hashtag personalizat, #SavorSpecialMoments", spune Raluca Ghilea (General Manager Perceptum).
Din noua strategie de comunicare face parte si relansarea website-ului Stejarii Pool Club, cu o imagine fresh si o eleganta contemporana menite sa oglindeasca perfect stilul de viata al oaspetilor acestui restaurant. Obiectivul principal este cresterea vizibilitatii brandului Stejarii Pool Club, largirea ariei de clienti si cresterea atractivitatii ofertei de petrecere a timpului liber si a unor momente speciale in atmosfera selecta a restaurantului.
Echipa de proiect:
Stejarii Pool Club Restaurant: Petre Draghiciu – F&B Manager Stejarii Pool Club Restaurant; Marta Jimenez – Assistant Restaurant Manager
Perceptum: Raluca Ghilea – Head of Strategy; Corina Musat – Project Manager; Viorel Gheorghiu: Art Director; Luana Muresan – Senior Copywriter; Fotografie: Valentin Ivan.