Gatim si dansam? Sa fie posibil asa ceva? Poate inca nu asociezi gatitul cu distractia, insa CULINARYON, recent deschis la Bucuresti, ofera cele mai tari experiente de divertisment culinar. E ca un parc de distractii enorm, unde poti sa te distrezi pe cinste cand pregatesti mancarea preferata, sau poti sa organizezi o petrecere de neuitat, sau un teambuilding! Sau pur si simplu sa petreci o seara relaxanta cu prietenii si familia si, bineinteles, sa iei lectii de gatit de la chefi renumiti! Da, toate astea se intampla atunci cand esti la CULINARYON! Toate astea si ceva in plus, pentru ca mereu ai parte de surprize aici!
Luna trecuta s-a deschis la Bucuresti, pe Soseaua Pipera, nr. 48, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, intr-un hangar incarcat de istorie, cu o suprafata de 1.300 de metri patrati si care dispune de 3 studiouri echipate cu statii de gatit mobile, mese speciale pentru bucatari, bar si sisteme multimedia de ultima generatie.
Evenimentul de lansare realizat de echipa RAN Events a fost gandit astfel incat cei peste 100 de invitati sa aiba parte de un maraton al distractiei si, in acelasi timp, sa fie implicati 100%. Nimeni nu a stat pe margine, ba chiar unii au iesit de-a binelea din zona de confort, experimentand cu cel mai neasteptat mix de ingrediente, ca doar nu degeaba publicatia „Business Times” din Singapore a definit CULINARYON drept „Disneyland-ul experientelor culinare”! Intri in parcul de distractii si nici nu stii cand te ia valul!
Ce are special centrul CULINARYON din Romania? In primul rand design-ul unic, locul e incarcat de un puternic spirit industrial la care contribuie din plin podelele de lemn, peretii din caramida, nuantele puternice de violet. In al doilea rand, studiourile de gatit modulare, care comunica intre ele, fiecare fiind extrem de bine dotata cu mese speciale pentru bucatari, bar, dar si sisteme multimedia de ultima generatie – ingredientele perfecte pentru cele mai reusite evenimente corporate sau pentru petreceri memorabile. In al treilea rand, o spectaculoasa sala VIP, care ofera o vedere panoramica asupra celor trei studiouri de gatit si care poate gazdui evenimente sau petreceri private. Vedeta incontestabila a salii VIP este o masa unicat, din lemn de maslin, incarcata de povesti si istorie la venerabila varsta de peste 100 de ani.
Un alt element care face locul cu totul special este si o superba pivnita, care adaposteste cele mai bune vinuri romanesti si internationale, vedetele fiind selectia premium de vinuri WineOn produse in regiunile Toscana si Piemont din Italia. Plus doua sali de conferinta, si ele gandite modular, unde poti organiza intalniri de afaceri productive.
La toate aceste ingrediente, se adauga cel mai important condiment: echipa CULINARYON, profesionisti pregatiti sa puna la punct in cele mai mici detalii orice fel de eveniment, privat sau corporate si bucatari renumiti, oameni plini de imaginatie si spirit, ale caror preparate sunt de neuitat.
„Toata lumea iubeste CULINARYON. Adultii spun ca aici au avut parte de cele mai frumoase experiente legate de munca. Copiii nu se mai satura sa-si murdareasca mainile in timp ce invata sa gateasca. Suntem siguri ca romanii se vor distra foarte bine aici gatind impreuna cu cei mai buni bucatari, intalnindu-se cu prietenii dupa serviciu, se pot relaxa in zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alaturi de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON Romania.
In spiritul ideii de aventura culinara a fost gandit si evenimentul de lansare al CULINARYON in Romania.
„Am pus la bataie tot ce avem mai bun: toata echipa agentiei a fost implicata, cam ca intr-o bucatarie de restaurant cu stele Michelin, unde ai nevoie de un mare chef si de o super echipa in spatele lui. N-a fost deloc simplu, mai ales ca evenimentul a fost unul de anvergura, asteptarile de la noi erau foarte ridicate, au fost extrem de multi invitati foarte diferiti, iar noi am incercat sa ii surprindem si sa ii bucuram pe toti.
Totul a fost cu atat mai spectaculos, cu cat descoperirea locatiei in sine a fost o mare surpriza, nu mai exista in Bucuresti un astfel de spatiu enorm si asa de bine organizat si gandit sa serveasca toate tipurile de evenimente la care te-ai putea gandi. Si, da, fiind un Disneyland al experientelor culinare, lansarea a fost cu siguranta un rollercoaster ride!”, a declarat Raluca Zamfir, owner al agentiei RAN Events Communication.
Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Anca Marcu (Senior PR Manager) şi Diana Ionescu (PR Account).
Despre CULINARYON
CULINARYON este o retea internationala de studiouri de gatit si de divertisment, care detine centre in Singapore, Moscova si Bucuresti, si are in plan sa deschida cel putin 100 de noi locatii la nivel international. Lansata in 2012, compania a organizat pana acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienti fericiti si este liderul de piata in zona de divertisment culinar, cu o cota de piata de 60%.
CULINARYON a pornit acum cinci ani, in Moscova, primul centru fiind deschis in apropiere de Kremlin, pe o suprafata de 850 de metri patrati, care include cinci studiouri de gatit si o sala de conferinte. In 2015, academia de aici a gazduit peste 30.000 de clienti, serviti de peste 60 de angajati si 50 de bucatari renumiti. CULINARYON Singapore s-a lansat in octombrie 2015, fiind localizat in Piata Raffles, in inima districtului financiar din oras. Cu o suprafata de 7.000 de metri patrati, CULINARYON Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spatiu din oras, ci si singura alternativa unde marile companii cu mii de angajati pot organiza evenimente unice.