Sfecla rosie ne vor pune pe masa niste Chefi din Tara lui Andrei, veniti in Gradina lui Eden de pe Calea Victoriei 107. De ce tocmai aceasta radacinoasa? Pentru ca e un underdog culinar pe care ai tendinta sa-l eviti in bucatarie daca nu te cunosti cu el indeaproape. Si reteta cu care ii vor salva reputatia se numeste asa: Carpaccio de sfecla si branza de capra. Dar oamenii, cine sunt oamenii? Patru la numar, ei sunt Ioana Florescu si Mihaela-Maria Popa, care apartin de departamentul de comunicare si sustenabilitate al OMV Petrom, echipa intregindu-se cu Raluca Ioana Coman si Andrei Carutasu, elevi in ultimul an de liceu si participanti in proiectul Tabara Meseriasilor.
[Cu marcom-ul in bucate] Chefi din Tara lui Andrei in gradina lui Eden. Se gateste cu: sfecla rosie
Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative: