Pentru competitia "Ardealul gatit cu fainosag", Ana-Maria Volintirescu a inscris o lucrare care trateaza mai putin dramatic golul lasat in urma unei despartiri. Pentru ca, uneori, cel mai mare gol ramane in frigider, nu neaparat in suflet.
Oricat de delicat ar fi subiectul, Ana-Maria l-a luat coarne si l-a pus intr-o lucrare, fiind deja obisnuita cu celelalte competitii gazduite de noi (ea a mai participat si la Young FIBRA).
Dupa ce o descoperiti pe Ana-Maria si povestea din spatele lucrarii ei, va propun sa faceti o vizita tuturor inscrierilor. Must-do: votat pe platforma pana maine, 21 decembrie.
Despre Ana-Maria
Am terminat anul trecut Publicitate la FJSC si pentru ca mi-a fost greu sa ma despart de cele 40 de minute de mers cu metroul, am ramas tot acolo si acum sunt anul 1 la Masterul de Productie Multimedia si Audio-Video.
Momentan, zilele mele inseamna trezit la 10.00, cu soare pe fereastra si mic-dejun servit la laptop, apoi pranz si cina, servite tot la laptop, la etajul 4 intr-un bloc din Berceni.
Decizia de a te inscrie
Nu exista un “cum te-ai decis” la mine, pentru ca a trebuit doar sa vad reclama pe Facebook si am intrat direct pe site si am citit brieful si am deschis imediat Google si Photoshop. Am momente in care sunt destul de impulsiva si sar direct la treaba, nu ma mai gandesc daca e de bine sau nu.
Pe TheCreator am mai intrat cand s-a organizat Young FIBRA, unde am facut parte dintr-o echipa grozava, cu care am inscris lucrari la Ursus si Carrefour.
Abordarea briefului
Recunosc, cu rusinea unui se-vrea-creativ, ca e cam a doua idee care mi-a venit. N-am mai avut rabdare sa fac brainstorming, sa vad ce idei mai pun altii, ca sa imi apara un „triggered” sub barbie, sa mai vorbesc cu lumea, sa sap dupa experiente.
Am facut-o pe asta la scurt timp dupa ce s-a dat drumul la inscrieri si am tot asteptat sa mai pun si altele langa ea, dar nu s-a intamplat, a ramas singura pe desktop. Asa ca m-am hotarat sa-i dau „trimite”.
Povestea si executia. Imaginarul adaptat la situatii reale
Cred ca e un stereotip sa te gandesti ca pe unii barbati pur si simplu ii tin in viata prietenele lor. Ele gatesc si fac cumparaturile, cauta retete, isi suna mamele cand nu mai stiu ce sa bage la cuptor.
Femeile astea ii suna si ii intreaba daca mai e paine, daca au luat pastele si ii pun sa verifice daca laptele mai e bun. Pana intr-o zi, cand relatia se termina, iar ei raman singuri, cu un frigider trist si un suflet gol (sau e invers?). Poate ca nu sufera dupa relatie, dar sigur sufera dupa sarmalute, fripturi si ciorbe. Noroc ca Ardealul le poate veni in ajutor, sa le umple golul din…stomac.
De fun: prima intalnire cu termenul „fainosag”
Am ras. Frate, ce-am mai ras, asa de dubios suna „fainosag” cand l-am auzit prima data la TV. N-aveam nicio idee ce e, suna a ceva faina amestecata cu cine stie ce condimente, sa iasa pateul mai…gustos. In orice caz, era un ingredient secret, in care statea tot farmecul prepararii pateului.
In loc de "votati-ma"
Publicul e stapanul nostru, din like-urile si voturile lui traim, deci vreau sa-i spun ca e frumos si destept si are degete finute!
Cat pentru juriu, ei stiu ca Ardealul incearca sa fie un brand cool, sa comunice simplu si hazliu despre momentele in care e bine sa ai niste fainosag la indemana.
Unul dintre acele momente este asta, cand ramai fara jumatatea ta mai buna…la gatit, asa ca trebuie sa te descurci fara ea si fara grija pe care i-o purta frigiderului. Ramane doar sa cauti in camara.
O urare pentru 2017 in spiritul brandului Ardealul
Fie ca anul 2017 sa fie anul in care mancam, mancam si nu ne ingrasam. Bagam fainosag la greu si devenim celebri pe interneti!