Nu trebuie sa fii globetrotter ca sa stii ca mancarea “de la taraba” este, in general, o idee buna, oriunde te-ai duce. Intr-un timp, ma uitam la emisiunea unui gurmand plimbaret care exact asta propovaduia.
Dupa un search rapid [fat bald guy tv host food], mi l-am amintit pe Andrew Zimmern, omul care musca si mesteca cu pofta cele mai dubioase chestii din lume; literalmente. Un exemplu aici, pentru curajosi. Ei bine, Andrew mai avea o vorba: “Nu-ti fie teama de cozi. Asaza-te la coada cea mai lunga, acolo e mancarea cea mai buna”.
Nu va faceti griji, Peste Paine, restaurantul ambulant cu specialitati turcesti despre care vorbim aici, nu are mancaruri dubioase. Sunt bune si atat. Zilele trecute, inante sa o convoc pe Elena Engin la un interviu despre meniu, street food si business pe roti, am dat o fuga sa vad cum e mancarea. Atat va zic: incercati dorada, prieteni, pana nu se face coada.