Juriul care va desemna cel mai bun burger de la cele 17 restaurante participante la BURGERFEST 2016 este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).
Iata ca a sosit momentul sa dezvaluim si care sunt cele nu mai putin de 17 restaurante care ne vor incanta papilele gustative la BURGERFEST 2016.
Fie ca vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Capitala, sau de cei mai buni burgeri din Brasov, Cluj sau Timisoara, cea de-a doua editie BURGERFEST le aduce pe toate la un loc, si nu orice loc, ci unul verde, frumos si plin de voie buna! Pe unele le stim si le iubim deja, pe altele abia asteptam sa le incercam, asa ca iata lista finala de restaurante de la Burgerfest 2016. Pofta buna!
- Burger Van
- Bistro de l'Arte - Brasov
- Burger Bar
- Burger House - Cluj
- Circus Pub
- Container
- Furgoneta
- Combo Diner din Grand Combo
- Grivita Pub & Grill
- Hard Rock Cafe
- La Strada Bistro - Timisoara
- Modelier
- Norma lui Sissoko
- Old Brick Pub
- Oro Toro
- Sky Bar
- Urban Burger
Si pentru a avea posibilitatea (si locul necesar in stomac) de a te bucura de retete, arome si gusturi diverse, de la cat mai multe restaurante, anul acesta atat burgerii cat si preturile vor fi mai mici. Un burger va avea circa 200 de grame.
Juratii BURGERFEST BATTLE 2016, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie ca sunt chefi renumiti sau fini cunoscatori ale bucatelor alese, juratii BURGERFEST vor avea o misiune grea: vor alege cel mai reusit burger prezentat de restaurantele de top prezente in competitie.
Nico Lontras - Chef Rare Foods - a devenit cunoscut publicului din Romania dupa ce s-a calificat in finala emisiunii Top Chef. Dupa ce a petrecut aproape 20 de ani departe de tara, Nico a decis ca este mai bine acasa, ajungand azi sa fie considerat drept unul dintre cei mai buni bucatari romani.
Florin Scripca - Jurat Masterchef - este cunoscut tuturor ca Chef Foa. A inceput sa munceasca in domeniul culinar de la 18 ani si, desi are doar 32 de ani, Foa are o cariera bogata in spate. El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design si are in subordine 10 bucatarii. Incepand cu anul 2014, face parte din juriul Masterchef Romania.
Marius Tudosiei este proprietarul Bacaniei Vechi si si-a inceput cariera in domeniul culinar in 2010, pentru a raspunde nevoilor familiei, dar si pentru a veni in intampinarea celor care vor sa manance sanatos si gustos. In prezent, se ocupa atat de educatia cat si de hrana copiilor din gradinite, gateste pentru corporatistii de pe strada Fabrica de Glucoza si pentru cine trece pragul Bacaniei. Toate aceste activitati, desi par foarte diverse, au ceva in comun - ingredientele naturale si pasiunea pentru bucatarie.
A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti
Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.
BURGERFEST 2016 va insemna peste 50 de sortimente de burgeri, gatiti de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarba verde, dar si sase concerte.
Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:
13 mai:
Temple Invisible
The Mono Jacks
14 mai:
Jurjak
Les Elephants Bizarres
15 mai:
Basska
ROA
Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune in vanzare in Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.
Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 5 mai, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.
BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC si Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO
Powered by Kiss FM