Prima imagine care iti vine in minte cand auzi cuvantul saorma este o tanara cu buricul gol, nu? Nu? Pai atunci conceptul trebuie deconstruit si reechipat cu nuante sexy. Pe VKontakte, un fel de Facebook rusesc, a pornit o miscare prin care se mixeaza femei, priviri languroase si saorme.
Cum se putea sa nu, fenomenul a fost preluat si in Romania, de Divan Express, care a lansat acum doua zile un concurs foarte interesant: #sexykebab.
Ca sa nu va stricati vederea:
"Esti o tipa sexy? Vino la Divan Express in Centrul Vechi, toata luna iulie, comanda-ti kebab-ul preferat si posteaza poza cu tine muscand din el, pe pagina personala, mentionand #SexyKebab si #DivanExpress (postarea trebuie sa fie publica).
Arata-ne postarea, noi iti decontam valoarea notei de plata (adica mananci gratis) si esti inscrisa automat in concurs! Cea mai sexy poza va fi premiata cu o vacanta de 7 zile in Turcia pentru doua persoane (cu avionul, hotel 5*, all inclusive) si cu un card de reducere de 50%, pe viata".
Concursul ne-a fost semnalat pe Facebook via fosta IQaderita Sonia Ardelean, care pregatise ieri, alaturi de colega Monica Tarta de la Outbox, niste recomandari pentru a varia UGC-ul rezultat din campanii viitoare:
Divan Express, cateva idei de concursuri viitoare, de la Monica si de la mine pentru voi:
- tine kebabul intre sani si incordeaza pieptul pana sare maioneza. Excursie de 7 zile in Turcia pentru cine sfarseste cu toata maioneza pe ochi.
- pozeaza-ti your hotdoglegs si adauga kebabul intre picioare, apoi posteaz-o cu hashtag-ul #KebabMeNow
- creeaza un cinemagraph in care tot ce se misca e kebabul care iti intra si iti iese din gura.
Sexy, nu?
Noi adaugam niste intrebari. Poti sa-ti faci selfie in timp ce mananci kebab, nu shaorma? Se pune si daca este unul la farfurie? Cum stii daca esti o tipa sexy? De ce amestecam senzualitatea cu usturoiul? De ce doar tipele sexy sunt premiate? De ce nu si barbatii mandri de burta lor si tricoul lipit de ea?
Apoi, ne aducem aminte ca, prin 2010, Decat O Revista propunea un pictorial fashion pe baza de shaorma.