Instanta de judecata culinara de la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Instanta de judecata culinara de la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Am intrat deja pe ultima suta de metrii a inscrierilor la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image. Toti publicitarii bucatari mai au timp doar pana pe 19 martie sa formeze echipele (maxim 4/echipa), sa trimita formularul de inscriere pe adresa [email protected] si sa achite o taxa de participare de 200 euro/echipa pentru a participa la cel mai important eveniment culinar dedicat creativilor.

Ca sa-i putem gasi pe cei mai iscuti dintre creativii bucatari, am format instanta de judecata culinara din sase reprezentanti.

Alexandru Iacob este castigatorul celui de-al doilea sezon TopChef Romania, fiind pasionat si dedicat gastronomiei de peste 10 ani. Prima scoala culinara absolvita a fost in Roman, la Hanu Ancutei, iar mai tarziu a ajuns sa fie cel de-al doilea roman admis la Basque Culinary Center, institutie de talie mondiala care a format nume de mari maestri bucatari. A continuat cu diverse stagii in restaurante din Austria, Germania si Spania, iar acum este bucatar chef la restaurantul Domeniul Manasia. Iubeste cel mai mult sa gateasca deserturi si preparate din peste, sustinand totodata ca nu se poate plictisi niciodata de bucataria avangardista.

Anca Mitu (Manager Privileg Catering) a fondat cel mai cunoscut business de catering din Romania, ajungand sa faca performanta din afacerile cu mancare personalizata. A invatat in timp sa foloseasca cele mai bune ingrediente, atat in retete, cat si in relatiile cu oamenii. Ii place sa gateasca pentru ca este fascinata de posibilitatile nelimitate de a mixa aromele, profitand de orice prilej, cat de mic, pentru a avea invitati la masa. Ii place sa-i rasfete de fiecare data si crede cu tarie ca mancarea si socializarea nu se pot delimita, ele fiind o combinatie perfecta.

Ionut Potinga (Director National de Vanzari, Coseli) are o experienta de peste 15 ani in vanzari si o vechime de peste 7 ani in cadrul firmei Coseli. Datorita perseverentei sale, Coseli a ajuns, conform unui studiu Nielsen, pe locul 1 in domeniul esentelor alimentare. O alta realizare importanta este fabricarea unor produse sub marca proprie pentru cele mai importante retele de hypermarketuri din Romania (esentelor, a zaharului vanilinat si a unor aditivi alimentari). Incepand ca o afacere de familie, Coseli s-a extins treptat, datorita echipei de vanzari conduse de Ionut Potinga, de la nivel local la nivel national, ajungand un brand pe piata romaneasca de profil.

Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!) a inceput sa scrie despre arta culinara inca din 2006. Usor, usor s-a nascut pasiunea care leaga tot ce tine de mancare: retete, istoria artei culinare si antropologie culinara. A avut sansa sa cunoasca si sa scrie despre multi dintre „greii“ domeniului, fie ca sunt bucatari, unii dintre ei si cu stele Michelin, fie ca sunt ciocolatieri sau cofetari. Acolo a gasit pasiunea si povestea din spatele acestei arte. Legat de bucataria romaneasca, este fascinata de cea interbelica, o bucatarie care, dupa parerea ei, mai are foarte multe de spus si chiar poate sta alaturi de marile bucatarii ale lumii: cea italiana si cea frantuzeasca.

Alexandra Sirbu (Project Manager Gustos.ro) este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si mandra posesoare a unui blog culinar, avand in vedere experienta vasta acumulata incepand inca de la 10 ani. Pentru ea, timpul petrecut in bucatarie nu este niciodata pierdut, iar colegii de birou viseaza sa-si mute casele mai aproape doar ca sa-i faca cate-o surpriza seara la cina. Cel mai frumos loc in care si-a incantat papilele gustative este Piata Boqueria din Barcelona, iar dovada suprema ca e food aficionado este ca nu reuseste sa tina niciodata o dieta.

Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina) este absolventa a facultatii de limbi clasice latina – greaca si a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. In ultimii zece ani a imbinat pasiunea cu jobul, adica bucataria cu presa si publicitatea. Este jurnalist in domeniul gastronomiei si a vietii sanatoase, fiind publisher al revistelor La Cucina si Natura Si Sanatate. Cristiana crede foarte mult in arta culinara ca resort de socializare si implicit si in evenimentele desfasurate sub motto-ul „Social Cuisine”.

Acestia sunt cei sase membri ai juriului la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, profesionisti care sunt acolo atat sa evalueze echipele participante, dar si sa le sfatuiasca daca le este cerut ajutorul. Fiecare echipa are dreptul la o intrebare sau nelamurire adresata juriului, iar oricare a doua va fi taxata din punctajul total al echipei.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, Gustos.ro, La Cucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro.

Despre Floriol

Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 300 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (168),  Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal aflata la a VII-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related