Dr. Oetker Romania lanseaza pe piata romaneasca un nou produs: "Ciocco Latte".
"Ciocco Latte" este ciocolata de baut densa si cremoasa. Campania de lansare desfasurata sub sloganul "Te cucereste indata gustul bun de ciocolata" evidentiaza principala caracteristica a produsului - gustul special, puternic de ciocolata.
Dr. Oetker lanseaza "Ciocco Latte" cu o pozitionare clara, sustinuta prin calitatile intrinseci ale produsului: adevarata ciocolata de baut, densa si cremoasa. Ingredientele si consistenta "Ciocco Latte" se bazeaza pe o reteta traditionala italiana.
Privind in urma peste secole, ciocolata de baut reprezinta prima forma in care a fost consumata ciocolata, in secolul al XVI-lea, de catre azteci. Realizata pe baza de cacao, bautura a fost numita "apa amara" sau "ciocolata" si continea ingrediente cum sunt cuisoarele, chimenul si ardeiul iute. Cu timpul, ingredientele mentionate au fost inlocuite de zahar si vanilie, bautura astfel obtinuta fiind preferata de aristocratii din tarile europene. |n perioada Renasterii, in Italia, ciocolata de baut se savura in barurile din Venetia.