Buzz cu Catalin Rusu (Creative Director & Managing Partner, RUSU+BORTUN Brand Growers)
IQads: Ati ales sa demarati lupta cu prejudecatile si sa le explicati oamenilor din ce e facuta de fapt margarina. Foarte frumos, dar nu va e teama ca Rama va ramane fara clienti? Cine o sa mai cumpere margarina la pachet daca a invatat reteta si o poate prepara singur?
Catalin Rusu: Sincer, chiar ne e teama. Si, pe langa margarina, publicul urban, elevat si foarte ocupat, o sa inceapa sa-si prepare acasa porumb fiert, mustar, branza de vaci, cascaval si alte produse home made. Lasand gluma la o parte, ne-am bucura sa fie cat mai multi care sa incerce sa faca margarina acasa. Pana sa vad o demonstratie live, marturisesc ca si eu aveam ceva prejudecati despre margarina. Din pacate, margarina de azi sufera din cauza asociatorilor negativi ai margarinei hidrogenate. Acum mancam un alt produs, caruia probabil ar fi fost foarte bine sa i se inventeze un alt nume, o alta categorie. Dupa ce-am preparat margarina cu mana mea, intind cu incredere maxima Rama sau Becel pe paine. Nu zic oamenilor sa ma creada pe mine, ci sa se convinga singuri.
Comentarii