Lansarea puiului cu patru picioare pare sa fie o mare idee de marketing, care indeplineste un mare vis al omenirii. Cati dintre noi, dupa ce am gatit cate un iepure bun si ne-am saturat toata familia cu el, nu ne-am dorit sa aiba si gaina patru copane!?... Ar fi fost insa cel putin dubios, in plina epoca a amenintarilor genetice, daca brandname-ul noului produs ar fi evidentiat acest amanunt numeric. Cine ar fi gasit la raft vreun pui patruped semnalizat ca atare, ar fi avut motive sa se cutremure, pana sa se dumireasca totusi ca, in industria avicola de azi, permutarile posibile dintre piepti si copane, aripi si spinari e chestie de ambalaj (la propriu)!
De cand e puiul patruped?
Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Comentarii
ce ma? :)) da, e primul gand care-ti vine in minte dupa ce gatesti un iepure bun. de ce n-are gaina 4 copane sau mai multe. dupa ce gatesc un porcusor la protap si-mi satur toata familia cu el, imi doresc imediat ca gaina sa aiba 4 copane, mai multe aripi, penele sa fie prinse de sorici, ouale sa fie mai mari si sa nu mai contina galbenusul(cica are mult colesterol) si, daca sunt putin pilit, ma intreb chiar de ce nu se inventeaza o gaina care sa dea si putin putin lapte. ar fi minunat. inainte de a face ciorba pentru nunta, astepti sa oua, apoi o mulgi, apoi o jumulesti si faci 3-4 perne mari si 2 pui; urmeaza, bineinteles parlitul, taierea cozii si gustatul soriciului de pe burta. taiatul pulpelor din spate, apoi cele din fata; scosul sirei spinarii, spalatul matelor si, cand deja s-a intunecat, pomana gainii :))
puiul nostru nu poate sa zboare, dar alearga frate...
la un pui cumparat, primiti tot pe atatea copane gratis :))