Responsabil Fundraising @ Asociația pastel

Anunt valabil pana la data de 2024-12-10
Companie: Asociatia Pastel
Specializare: Marketing, ONG, PR, Sales, Strategie

Căutăm un nou coleg pasionat de fundraising!

Colega noastră fundraiser își va continua studiile, iar noi avem nevoie de un înlocuitor care să creadă, la fel ca noi, în puterea binelui făcut cu recurență, lună de lună.
Dacă ești o persoană plină de entuziasm, dedicată și cu dorința de a contribui la o lume mai bună, atunci vrem să te cunoaștem!

Ce vei face:

Vei avea un rol esențial în echipa noastră, fiind responsabil de coordonarea și implementarea strategiilor de fundraising care să susțină proiectele noastre și să ne ajute să continuăm să facem bine.

 

Cine suntem noi:

În cei 4 ani de activitate, am reușit să sprijinim peste 13.000 persoane prin implementarea a peste 40 de proiecte în anii care urmează.

 

Obiectivele tale vor fi:

  • Să dezvolți parteneriate pe termen lung cu companii, donatori și sponsori, consolidând relații care să sprijine misiunea noastră.
  • Să organizezi campanii și evenimente de strângere de fonduri, fiecare cu un impact direct în susținerea comunităților noastre.
  • Să contribui activ la elaborarea strategiei de fundraising, astfel încât să continuăm să aducem schimbări pozitive și sustenabile.
  • Să promovezi misiunea, valorile și impactul Asociației pastel, atât la nivel local, cât și național.

 

Ce ne dorim de la tine:

Dacă ai minim 2 ani de experiență în fundraising, vânzări, comunicare sau relații publice și dacă ești o persoană care rezonează cu valorile noastre – empatie, responsabilitate, parteneriat, diversitate, deschidere, și dorința de a face bine – atunci ești colegul pe care îl căutăm!

 

Ce îți oferim:

Vei face parte dintr-o echipă dinamică, care prețuiește colaborarea şi comunicarea.. Vei avea ocazia să te implici în proiecte care au un impact real, într-un mediu de lucru deschis și prietenos.

Dacă simți că vrei să faci parte din povestea noastră, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție. Spune-ne de ce crezi că ești persoana potrivită să ne ajute să creștem și mai mult!

Împreună, putem face binele să devină un obicei!
Abia așteptăm să te cunoaștem!

Aplica la acest job

Branded


Related