BTL Account @ TAG / Grupul Wopa

Anunt valabil pana la data de 2024-11-17
Companie: Trade Activation Group
Specializare: Marketing, BTL, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Hello, esti in Client Service de peste 1 an? Esti un account caruia ii place BTL-ul si ai experienta in gestionarea de proiecte de trade marketing? Stii sa folosesti pachetul office, in special partea de excel? Esti organziat si atent la detalii?

Puncte bonus daca ai interactionat vreodata cu un cont din industria de tobacco.

Noi suntem TAG si cautam un coleg nou care sa se alature echipei noastre de client service pe unul dintre conturile noastre mari. Suntem una dintre cele mai fresh agentii de trade marketing si in centrul valorilor noastre se afla spiritul de echipa, transparenta si livrarea de rezultate memorabile. Si nu zicem asta ca un cliseu, ci chiar acestea sunt lucrurile principale care conteaza pentru noi.

Sediul nostru se afla in zona centrala, pe langa oferirea salariului lunar [ logic :) ], oferim si asigurare medicala, cat si bonus de performanta la final de an, in functie de prestatia fiecaruia. In plus ne place sa organizam iesiri in echipa la diverse evenimente sau simple iesiri la masa in echipa si participam, prin natura jobului, la toate festivalurile mari din tara.

Daca suna ca ne potrivim, inseamna ca trebuie sa ne cunoastem.

Hai la noi la birou pentru o discutie si o cafea buna  ;)

Aplica la acest job

Branded