PPC Manager @ Craft Interactive

Anunt valabil pana la data de 2024-10-11
Companie: Craft Interactive
Specializare: Digital, Marketing, PPC
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

DACĂ
Pentru tine PPC nu înseamnă fostul Enel, dacă insiști să faci A/B testing pe creative în Meta Ads, sau dacă te uiți mai mult la revenue decât la costul per click... aruncă-ne CV-ul tău, suntem siguri că iese ceva fain!

ȘI DACĂ
Te preocupă tot ce înseamnă advertising digital, faci cu mare atenție research pe cuvinte cheie și Trends, termene ca Performance Max sau RSLA nu îți sunt străine, nici Demand Gen, Attribution, Meta catalog sales sau Retargeting…

ATUNCI
Hai cu noi în echipă să creștem rezultatele campaniilor digitale ale brandurilor din portofoliu, să vezi ce impact au ideile tale strategice, personalizate pentru contextul de business ale conturilor de publicitate de care te vei ocupa.

ÎȚI SOLICITĂM SĂ
Ai mereu mintea deschisă la tot ce e nou în Performance Media, să nu îți scape niciodată noile tendințe noi PPC, să zâmbești in fiecare dimineață pentru a primi mai multe zâmbete înapoi, să îți dorești să te autodepășești constant.

AI UN PLUS
Dacă ai experiență de minim 2 ani în campanii, dacă ai certificarile Google Ads la zi, iar dacă limba pe care o vorbești zilnic este Conversion Rate Optimization, atunci ne potrivim.

OFERIM
Traininguri și un mediu dinamic să îți îmbunătățești talentele de performance, o echipă faină plină entuziastă și pachet salarial meritocrat progresiv.

Aplica la acest job

Branded


Related