AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Art & Copy @ Centrade Cheil

CENTRADE-CHEIL cauta Art+Copy cu 2-3 ani de experienta care sa includa si proiecte de digital. Puteti veni in echipa sau separat si ne vom ocupa noi sa va imprieteniti! Aplicati cu CV si portofoliu! vezi detalii »

Senior Content Writer @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

pastel cauta Copywriter

Cautam o persoana cu experienta de minimum 2 ani. Daca nu o ai, e suficient sa ne demonstrezi ca te incadrezi oricum la noi. E important sa fii familiarizat cu viata din agentie, sa fii obisnuit cu briefurile si... vezi detalii »

Activ AD cauta junior Copywriter

Ne-am bucura sa gasim pe cineva care sa aiba cel putin 2 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, pe campanii integrate sau proiecte cat mai diferite (video si social content sunt un mare plus, dar nu un... vezi detalii »

Social Media Specialist @ De Silva Exclusiv

Noi cei din De Silva Exclusiv cautam social media specialist cu experienta in gestionarea si crearea strategiei de social media.  Printre brandurile gestionate: Haribo, Vittel, Perrier, Moet, Belvedere Vodka si... vezi detalii »

Copywriter @ Zaga Brand

Draga viitor coleg, Esti un scriitor desavarsit caruia ii plac puzzle-urile strategice, bune. Nu te intimideaza subiectele de natura tehnica, specializate (sau orice alt tip de subiecte, pentru ca stii sa faci sa te... vezi detalii »

Senior Copywriter @ Oval Marketing

Cautam Senior Copywriter cu mult drive care sa consolideze echipa de creatie speculand in ceilalalti nu doar ideea dar si potentialul creativ, beyond the line (BTL) but always above, with a never- ending... vezi detalii »

Propaganda angajeaza echipa de seniori

Cine se stie cu state mai vechi de 5, 6 ani in agentie, cu niste campanii in portofoliu si, dar nu e musai, o legaturica de premii, sa ne scrie. Luam la bord si CV-uri de ego-uri care nu vin in echipa. Adica, daca... vezi detalii »

Copywriter @ SCG

Cautam copywriter pentru a intregi echipa. Suntem cea mai placuta si nestresanta agentie (sic), unde se vine doar din placere. Vrem un coleg creativ dar cu maturitate, si cu multa pasiune pentru publicitate! vezi detalii »

Copywriter @ White Image

Cautam un copywriter, problem solving junky care schimba perceptii, e la curent cu tot ce misca, pasionat de marketing si dornic sa faca un pic de istorie. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in cafeaua cu lapte de... vezi detalii »