AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Senior Copywriter @ Perceptum

Perceptum cauta Senior Copywriter cu minimum 5 ani experienta in agentii de publicitate, pe campanii integrate online si offline. Daca te potrivesti descrierii, vom aprecia la tine, de asemenea, gandirea strategica,... vezi detalii »

SMITE vrea copywriter talentat

Alex, art la Smite. Își caută perechea.  Vrem să îi găsim un copy cu experiență minimă de 4-5 ani într-o altă agenție de publicitate. Un copy talentat care își dorește să crească, să... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate , originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca ai... vezi detalii »

Copywriter @ Bloomanity

Bloomanity este o “editura” de secolul 21 care face tot ceea ce are nevoie un autor ca sa-si impartaseasca mesajul cu cat mai multi oameni. Echipa Bloomanity e formata din “oamenii din spatele... vezi detalii »

Copywriter @ Leo Burnett

"I have learned that any fool can write a bad ad, but that it takes a real genius to keep his hands off a good one." Leo Burnett We are looking for geniuses to write good ones. vezi detalii »

Copy @ Republika

Căutăm copywriter cu ADN digital și cu toate cele 5 simțuri foarte bine dezvoltate: Simțul textului frumos curgător și limpede ca cristalul, până la ultima virgulă; Simțul curiozității față de tot ce merită... vezi detalii »

Art & Copy @ Tempo

Cautam o echipa de creatie, la pachet sau separat, cu experienta sau fara, premiata sau nu, dar obligatoriu cu nerv si pasiune. Daca vrei sa schimbi agentia, conturile sau pur si simplu vrei ceva nou, aplica pentru... vezi detalii »