AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Designer 3D @ Hedonic

VREI SA NI TE ALATURI IN ECHIPA DE DESIGN 3D? Daca iti place sa imbini creativitatea cu simtul practic, atunci primul test este promovat. Daca stii ca publicitatea inseamna in primul rand pasiune, atunci ne dorim... vezi detalii »

Content Graphic Designer @ IBM

We’re looking for a passionate, experienced and creative graphic designer to help us deliver amazing work to our wide range of clients! You will work on a variety of digital assets (social tiles, newsletters,... vezi detalii »

Art & Copy @ Tempo

Cautam o echipa de creatie, la pachet sau separat, cu experienta sau fara, premiata sau nu, dar obligatoriu cu nerv si pasiune. Daca vrei sa schimbi agentia, conturile sau pur si simplu vrei ceva nou, aplica pentru... vezi detalii »

Art Director @ Mediascope

Daca esti un Art Director cu experienta, perfectionist, intotdeauna bine organizat si vrei sa ajungi intr-o agentie unde tot ce se face este best-practice, atunci hai la noi! Vei lucra pe cele mai provocatoare si... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Ti-ar placea sa creezi imaginea unor evenimente memorabile? Esti pasionat de tehnologie si tot ce e nou? Cautam un super coleg, pentru care Illustrator-ul nu mai are secrete, iar skill-urile 3D si video cu siguranta... vezi detalii »

Art Director @ SCG

Daca ai terminat Arte, stii Adobe Photoshop, Adobe Illustator si esti in industria publicitatii de minim 3 ani, atunci cred ca esti persona potrivita pentru noi. Oferim un loc de munca fara stres, unde punem accent... vezi detalii »

Graphic designer @ JustAD

Cautam Graphic Designer pentru conturi FMCG si nu numai, cu minimum doi ani de experienta de agentie. Candidatul ideal este pasionat de ceea ce face, stie sa joace in echipa si are cunostinte generoase in suita Adobe... vezi detalii »

Digital Graphic Designer @ OLX Group

With us, you will: Bring the OLX, Autovit and Storia brands to life with interesting and new visual concepts and designs; Create adaptations of brand concepts across all mediums; Explore and innovate how we... vezi detalii »

Art Director @ Minio Studio

Știm că primăvara este anotimpul noilor începuturi! Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență de lucru în agenție,... vezi detalii »

Grafician 3D @ Display Solutions

Companie de productie publicitara specializata in design si productie de POSM, standuri expozitionale, elemente de signalectica si amenajari magazine dorim sa ne completam echipa cu un coleg specializat in design si... vezi detalii »

Grafician Web @ PIATRAONLINE

ROCK STAR CONSTRUCT SRL detine brandul PIATRAONLINE ce opereaza la nivel national si european, astazi fiind cel mai important magazin online Home & Deco destinat in principal finisajelor cu piatra naturala. Fiind... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Consideri un spatiu alb locul in care iti poti exprima creativitatea? Ai 2 ani de experienta pe web, iar PSD-ul si AI-ul nu-ti sunt deloc straine? Ai talent dar stii ca fara pasiune si multa munca nu poti realiza... vezi detalii »

Art Director @ JustAD

Imaginatia nu are limite, nu-i asa?! Cautam un Art Director pentru conturi FMCG si nu numai cu minimum doi ani de experienta de agentie. Candidatul ideal stie sa joace in echipa si are cunostinte generoase in suita... vezi detalii »

Junior Web Designer @ Beans United

Daca esti adeptul design-ului functional si esti interesat de impactul real pe care il poti aduce in campaniile online, atunci ai facut deja primul pas. In calitate de Junior Web Designer, vei lucra alaturi de echipa... vezi detalii »