AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Graphic Designer @ WeAreBasca

Casa de producție WeAreBasca angajează Graphic Designer cu experiență, pentru proiecte de advertising, full-time. Cunoștințe: Photoshop, After Effects. Un plus îl constituie cunoștințele utilizării unui... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi campanii, pe care... vezi detalii »

Social Media Manager @ Wunderman

Al nostru om "social" trebuie sa vina de acasa cu experienta in digital si social media marketing, creare de continut, dar si cunostinte minime de SEO, Adwords si FB ads. Noi aducem niste conturi misto ca Ford, Jack... vezi detalii »

Affiliate Marketing Intern @ 2Performant

Echipa 2Performant caută Affiliate Marketing Intern, pasionat de lumea digitală. Știm că este greu să te angajezi la inceput de drum, când experiența este o necesitate. Ești pregătit să capeți skill-uri și... vezi detalii »

PGM ADV caută Art

Așa că dacă: ai cel puțin 2-3 ani experiență și-ai trecut mai ales prin BTL & digital, ești analitic, atent, cu simțul culorilor și al identităților de brand, acorzi toată atenția materialelor la care... vezi detalii »

Graphic Designer @ Perceptum

Cautam un Graphic Designer pasionat de design care isi doreste un mediu de lucru inspirant in care se poate dezvolta. Vei lucra pe proiecte mari si importante ale unor clienti internationali. Asteptam portofolii cu... vezi detalii »

Account Executive @ Rusu+Bortun

Am avea nevoie de un Account Executive pentru campanii digitale si atl, dar mai ales DIGITALE. Cu cel putin un an experienta sau un intership intr-o agentie; ideea e sa nu se intrebe ce e acela un client. Sa fie om,... vezi detalii »

Digital Project Manager @ Republika

Căutăm project manager cu cel puțin 2 ani de experiență în proiecte de digital, cu care să împărțim zilnic provocări, satisfacții și cafele, iar ocazional mari victorii și mici crize (uneori de... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate , originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca ai... vezi detalii »

Marketing Junior @ Bookster

Bookster este o companie inovatoare care schimba modul in care citim. Selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor, pe baza unui abonament oferit de companie. Printre cele peste 280 de... vezi detalii »

Senior Graphic Artisan @ Talking Ads

Talking Ads, one of the top international agencies for highly competitive verticals, is looking for an experienced graphic designer.   Responsibilities Create layout designs following specific requests and... vezi detalii »

Copywriter @ Bloomanity

Bloomanity este o “editura” de secolul 21 care face tot ceea ce are nevoie un autor ca sa-si impartaseasca mesajul cu cat mai multi oameni. Echipa Bloomanity e formata din “oamenii din spatele... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Designer 3D @ Hedonic

VREI SA NI TE ALATURI IN ECHIPA DE DESIGN 3D? Daca iti place sa imbini creativitatea cu simtul practic, atunci primul test este promovat. Daca stii ca publicitatea inseamna in primul rand pasiune, atunci ne dorim... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Cautam account manager cu minimum trei ani de experienta in client service si gestionare de proiecte de digital, care sa se alature echipei Republika. Cum va arata o zi obisnuita pentru tine: diferita de orice... vezi detalii »

Copy @ Republika

Căutăm copywriter cu ADN digital și cu toate cele 5 simțuri foarte bine dezvoltate: Simțul textului frumos curgător și limpede ca cristalul, până la ultima virgulă; Simțul curiozității față de tot ce merită... vezi detalii »

Account Manager @ Republika

Căutăm account cu cel puțin 3 ani de experiență și talente multiple: jongleria cu deadline-uri mari, mici și de foc; arta de a traduce feedback de orice fel în feedback constructiv; fluență atât... vezi detalii »

Social Media Manager @ Frank 

Cautam un indragostit de fotbal si retele sociale, in a relationship de cel putin doi ani cu o agentie digitala. Vrem sa stea mult pe Facebook, Instagram si Youtube, si sa nu-i scape nimic relevant din... vezi detalii »

Content Graphic Designer @ IBM

We’re looking for a passionate, experienced and creative graphic designer to help us deliver amazing work to our wide range of clients! You will work on a variety of digital assets (social tiles, newsletters,... vezi detalii »

Social Media Manager @ Republika

Republika este in cautarea unui Social Media Manager care sa fie vocea digitala a brandurilor din portofoliul agentiei! Vei face parte dintr-o echipa foarte pasionata: copywriteri, designeri, strategi si account... vezi detalii »

Marketing Specialist @ HERTZ Romania

HERTZ Romania, International Franchisee of Hertz Rent A Car and Global Leader in Rent A Car, is looking for a Marketing Specialist who will play a key role in managing the marketing & communications... vezi detalii »

Project Planner & Controller @ INDG 

At INDG our mission is to make every product playable. For many years, we have been helping multinational players like Philips, Adidas, Electrolux, Yamaha and Ralph Lauren from our bases in Amsterdam, New York, and... vezi detalii »

Art Director @ Mediascope

Daca esti un Art Director cu experienta, perfectionist, intotdeauna bine organizat si vrei sa ajungi intr-o agentie unde tot ce se face este best-practice, atunci hai la noi! Vei lucra pe cele mai provocatoare si... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Ti-ar placea sa creezi imaginea unor evenimente memorabile? Esti pasionat de tehnologie si tot ce e nou? Cautam un super coleg, pentru care Illustrator-ul nu mai are secrete, iar skill-urile 3D si video cu siguranta... vezi detalii »

Specialist SEO & PPC @ Advanced Ideas

Recrutam un specialist SEO cu experienta in optimizarea site-urilor web impreuna cu care sa implementam campanii online de tip performance pentru clienti locali si internationali. Criterii: Experienta de minim 3... vezi detalii »