AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Redactor @ IQads

Avem un loc in editorial. Si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe.    Ce trebuie sa ai? Capacitate de organizare.  Cunostinte bune despre industria de publicitate si mult interes... vezi detalii »

Art & Copy @ Centrade Cheil

CENTRADE-CHEIL cauta Art+Copy cu 2-3 ani de experienta care sa includa si proiecte de digital. Puteti veni in echipa sau separat si ne vom ocupa noi sa va imprieteniti! Aplicati cu CV si portofoliu! vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF. Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala persoana de... vezi detalii »

OnScreen caută Ilustrator

Căutam un ilustrator pasionat, cu capul în nori suficient de mult cât să rămâna și cu picioarele pe pământ (a se citi "respectă brief-ul, povestea și deadline-ul"), brav... vezi detalii »

Senior Content Writer @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

Responsabil comunicare @ Environ

Responsabilitati participa activ la implementarea si derularea campaniilor de informare si promovare; implementarea activitatilor de marketing pentru companie; activitati de comunicare in social... vezi detalii »

CG Artist - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci aplica la acest anunt. Cerinte obligatorii: • 3D... vezi detalii »

Web Designer wanted @ Republika

We are looking for a Web Designer who:- Has at least 2 years of experience, preferably in an agency;- Is proficient in programs such as Photoshop, Adobe Illustrator and After Effects;- Has kept their initial... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator/comunicator/narator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi... vezi detalii »

Graphic Designer @ WebDigital

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine. Grafica... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Esti un as in Illustrator si 3D si vrei sa iti pui creativitatea la bataie ca sa organizezi evenimente memorabile? Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau si hai sa afli care-i treaba cu #viata_la_UNIVERSUM. Noi suntem... vezi detalii »

Graphic designer @ Smite

Glumet, descurcaret, cu mana de aur si maiestrie neintrecuta in Indesign, Photoshop si ilustrator. Oferim mere de aur si cantece de lauda in fiecare dimineata! vezi detalii »

Skilled Web Designer @ 4ideas

We are looking for a talented Web Designer to create amazing user experiences and user interfaces for our digital platforms and campaigns. We are looking forward to turning our client’s requirements into... vezi detalii »

Social Media Specialist @ De Silva Exclusiv

Noi cei din De Silva Exclusiv cautam social media specialist cu experienta in gestionarea si crearea strategiei de social media.  Printre brandurile gestionate: Haribo, Vittel, Perrier, Moet, Belvedere Vodka si... vezi detalii »

Republika angajează Account Executive

Căutăm account executive cu minimum 2 ani de experiență pe digital, care: - Și-a păstrat entuziasmul de la început și i-a adăugat eficiența deprinsă în timp; - E un connaisseur și practicant al muncii... vezi detalii »

Web Content Administrator @ SmartPoint

This role will execute Digital and Marketing communications and activities for an External Vendor within the framework of their marketing plan. Key Responsibilities: Maintain and update content in local... vezi detalii »

V8 Interactive caută 2 Art Directori

Avem 2 Copywriteri care au început să vorbească artdirectoreza. E musai să angajăm 2 Art Directori pentru ei. Unul trebuie să fie senior cu minim 4 ani de experiență în agenție și să știe și UX, iar... vezi detalii »

Specialist Google AdWords @ Search Ads

Search Ads este agentie Google Premier Partner, in top 5 agentii de publicitate online din Romania. Realizam campanii de promovare folosind Google AdWords si Facebook Ads pe 5 continente, in 3 limbi de circulatie... vezi detalii »

Art Director @ DDB

Cautam art director cu experienta (minim 5-7 ani) pentru conturi de portofoliu, cu potential creativ. Asteptam CV-uri/portofolii si iti garantam o echipa pusa pe fapte mari. vezi detalii »

Social Media Manager @ Conversion

Conversion cauta Social Media Manager cu lipici pentru comunitati si fauritor de like-uri, pe Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Facebook si in blogosfera. Din meniu: - strategie de continut urmarind... vezi detalii »

Account Executive @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Copywriter @ Zaga Brand

Draga viitor coleg, Esti un scriitor desavarsit caruia ii plac puzzle-urile strategice, bune. Nu te intimideaza subiectele de natura tehnica, specializate (sau orice alt tip de subiecte, pentru ca stii sa faci sa te... vezi detalii »

Marks angajează Social Media Manager

Avem nevoie de un Social Media Manager care trăiește in real time și reîncadrează natural comunicarea de la o platformă la alta. Minimum 3 ani de experiență, maximum de energie, pentru că va gestiona toate... vezi detalii »

Marks angajează Account Manager

Avem nevoie de un Account Manager căruia îi curg emailuri prin vene. Organizat ca un calendar multifuncțional și iubit, deopotrivă, de client și de creație. Minimum 2 ani de experiență într-o agenție... vezi detalii »

Art Director @ Zaga Brand

Draga viitor coleg, Te asteptam sa ne stai alaturi in departamentul de creatie din Zaga Brand! Daca poti sustine provocarile profesionale si cu ceva spirit proaspat in materie de creativitate, esti parte din... vezi detalii »

HIPPOS angajeaza Account Manager

Minim 5 ani lucrati in agentie. Experienta pe campanii integrate ATL, BTL, Digital. Proactiv, organizat, cu multe mecanisme si campanii livrate catre clienti fericiti. vezi detalii »

Marketer @ WebDigital

Dă voce brandului nostru Ne dorim mult un coleg care sa ni se alature pe un drum pe care noi il iubim si il parcurgem deja de ceva vreme. Vrem sa ii spunem marketer si principalele lui calitati... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Senior Copywriter @ Oval Marketing

Cautam Senior Copywriter cu mult drive care sa consolideze echipa de creatie speculand in ceilalalti nu doar ideea dar si potentialul creativ, beyond the line (BTL) but always above, with a never- ending... vezi detalii »

Account Manager @ Oval Marketing

Oval cauta BTL Senior Account Manager cu drag de Digital care sa genereze efervescenta si entuziasm cand trimite un brief la echipa de creatie, un XLS Guru pentru care organizarea unui eveniment este cea mai buna... vezi detalii »

Digital Specialist @ SmartPoint

We're looking for a digital passionate professional who enjoys developing ideas and put some of them into practice. On a daily basis he will both look at coordinating online campaigns and writing exciting content for... vezi detalii »

Magento Developer @ Infinit Agency

Requirements Minimum 3 years of programming experience Minimum 1 year of Magento experience (with examples & details about implementation) Extensions development Existing codebase maintenance Well versed... vezi detalii »

Digital Star cauta Account Manager

Suntem cea mai premiata agentie la IAB Mixx Awards, am fost Agentia Anului la Internetics in 2014, avem mai multe premii Effie castigate si premii la festivaluri internationale de creativitate. Vrem sa pastram acest... vezi detalii »

Digital Content Creator @ 4ideas

Are you passionate of Social Media and ready to master witty and digitally appealing content?  The Digital Content Creator we are looking for has Copywriting & Social Media skills: writes, reviews and edits... vezi detalii »

HIPPOS cauta Senior Art Director

Experienta minim 7 ani in advertising in ATL, BTL & Digital Implicat si pasionat pe bune de advertising Concepte integrate dar si idei punctuale care sa aduca added value clientului Viteza de lucru si repere... vezi detalii »

Republika is hiring an Online Media Expert

Online media expert tackling quality control for all client media planning and partnerships, overseeing and collaborating with peers on daily projects, and artfully creating media strategy and translating it into... vezi detalii »

Senior SEO Specialist @ DWF

Lucrati deja ca specialist intr-o agentie SEO, sunteti freelancer sau aveti o experienta in optimizarea pentru motoarele de cautare de cel putin 3 ani? DWF deschide un post nou pe Specialist SEO Senior. In... vezi detalii »

Senior Account Manager @ INDG

At INDG we develop technology that enables engaging, hyper-realistic digital product experiences. Our goal is to make "every product playable", by combining the science of technology with the artistry of... vezi detalii »

Business Analyst @ Profitshare

Echipa Profitshare este în căutarea unui Business Analyst care să transpună toate ideile noastre creative în specificații tehnice pentru echipa de dezvoltare și pentru documentarea tuturor... vezi detalii »