AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Om de BTL @ Godmother

Cautam un coleg entuziast, proactiv si atent la detalii. Esti pasionat de advertising, cu precadere de partea de BTL?  Ai minim doi ani de experienta in domeniu? Daca ai raspuns afirmativ in ambele... vezi detalii »

HIPPOS angajeaza Account Manager

Minim 5 ani lucrati in agentie. Experienta pe campanii integrate ATL, BTL, Digital. Proactiv, organizat, cu multe mecanisme si campanii livrate catre clienti fericiti. vezi detalii »

Senior Copywriter @ Oval Marketing

Cautam Senior Copywriter cu mult drive care sa consolideze echipa de creatie speculand in ceilalalti nu doar ideea dar si potentialul creativ, beyond the line (BTL) but always above, with a never- ending... vezi detalii »

Account Manager @ Oval Marketing

Oval cauta BTL Senior Account Manager cu drag de Digital care sa genereze efervescenta si entuziasm cand trimite un brief la echipa de creatie, un XLS Guru pentru care organizarea unui eveniment este cea mai buna... vezi detalii »

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »