AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »

BTL Specialist @ Avon

Avon are o forta impresionanta de vanzari, este vorba de Reprezentantii cu care probabil ai interactionat in trecut. Departamentul de Sales Communication & Events are rolul de a creste mereu aceasta comunitate de... vezi detalii »

Copy @ Universum Events

Cautam copywriter cu minim 2 ani de experienta, pasionat de tech si de evenimente. La noi vei avea cu siguranta multa libertate in ce priveste copy-ul. Iar daca iti place si tie sa iti pui mantia de supererou si sa... vezi detalii »

Brand Executive @ Fashion Days

Responsibilities: Works closely with the BM and Head of BM to implement the group brand marketing & PR strategy on the local market by defining appropriate tactics and activities in order to maintain a strong... vezi detalii »

Account senior @ Smite

Smite cauta Account senior cu proactivitate pentru clientii agentiei. Experienta atat pe BTL cat si pe ATL este binevenita. vezi detalii »

Wave Division cauta Account Manager

Wave Division cauta Account Manager, cu patina publicitatii pe el, harsait in campanii de In-Store, Digital si Creatie, purtand ranile pitch-urilor castigate pe CV, iar in suflet, entuziasmul celor care vor sa... vezi detalii »

Account Manager @ Erka

Daca te ghidezi dupa motto-ul “work hard, play hard” si clientii internationali de top fac parte din rutina ta zilnica, atunci tu esti persoana de care avem nevoie.   Cautam un Account Manager... vezi detalii »