AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF.   Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala... vezi detalii »

Account Director @ Geometry Global

We are looking for an experienced Client Service person ready to take on the challenge as Account Director @ Geometry. Are you ready for this? Here we go... You will be leading an international FMCG brand (ATL,... vezi detalii »

Account Executive @ WOPA

Cautam Account Executive cu minim 1 an experienta in ATL. Ne dorim de la tine sa fii curios ca o pisica, sa iti placa oamenii si sa vrei sa ii intelegi, sa nu faci nazuri la parizer dar sa aspiri la caviar, sa vinzi... vezi detalii »

Account Manager @ WOPA

Căutăm Account Manager cu minim 3 sau 4 ani de experiență în ATL. Ne dorim să fii excelent în romgleză ca să putem comunica eficient pe limba noastră, mumă pentru creativi dar și ciumă când sunt... vezi detalii »

Account Director @ WOPA

Căutăm Account Director cu minim 6 ani experiență în ATL. Ne dorim să fii o inspirație atât pentru echipa ta, dar și pentru creativi, așa cum este Al Pacino o muză la toate teambuildingurile din... vezi detalii »

McCann Erickson angajeaza Account Manager

Angajam un Account Manager. Daca ai experienta in coordonarea de echipe si proiecte complexe intr-o agentie de publicitate, daca esti convins(a) ca alaturi de noi vei deveni si mai bun(a) decat esti, te invitam la o... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Account Executive @ Ogilvy&Mather

Cautam o caracatita cu minim zece brate. Unul care sa pregateasca brief-uri. Unul cu care sa conduca debriefing-uri. Unul cu care sa treaca prin mail-uri. Unul cu care sa scrie intrebari, altul cu care sa ceara... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Profesionistul gospodar își face CV-ul de pe plajă, pentru că după vară vine toamna. Ia-o prin surprindere și întoarce-te din vacanță la un birou nou. TU… ești omul nostru dacă ai experiență de... vezi detalii »

Account Executive @ Foodwise

HELLO COMMUNICATION / FOODWISE angajeaza ACCOUNT EXECUTIVE pentru conturi de FOOD & BEVERAGES. La Foodwise cautam Account Executive: Cu experienta de lucru de min. 1 an cu echipe de creatie, DTP si productie.... vezi detalii »

Account @ Publicis

Daca vrei sa faci parte din echipa celei mai premiate agentii romanesti la Cannes 2017, cea mai creativa agentie din reteaua Publicis in CEE, cu oameni simpatici si de treaba, aplica la acest anunt. Daca esti... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe, birouri locale si internationale. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de... vezi detalii »

Client service @ Tipro

Angajăm Client service în tipografie digitală. Vino să faci parte din echipa noastră, dacă iți dorești un job foarte activ, aflat în strânsă legătură cu clienții! Ești ca și angajat, dacă tratezi... vezi detalii »

:PGM! caută Account Manager

Dacă îți plac proiectele creative, ai experiența de agenție de 3 ani și mai bine, așteptăm să ne scrii. Must-uri: cum ziceam, experiența; să te descurci bine cu engleza; răbdare; să știi cum să vorbești... vezi detalii »

Propaganda angajeaza Account Director

Bati pasul pe loc? Gandesti rapid si iti plac campaniile proaspete? Esti mai istet (a) decat sefa ta? Vrei sa coordonezi munca de client service pe conturi unde se intampla lucruri? Hai sa vorbim. Aplica la... vezi detalii »

Propaganda angajeaza Account Executive

Bati pasul pe loc? Gandesti rapid si iti plac campaniile proaspete? Esti mai istet (a) decat sefa ta? Vrei sa coordonezi munca de client service pe conturi unde se intampla lucruri? Hai sa vorbim. Aplica la... vezi detalii »