AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Digital Account Manager @ Republika

Cautam account manager cu minimum trei ani de experienta in client service si gestionare de proiecte de digital, care sa se alature echipei Republika. Cum va arata o zi obisnuita pentru tine: diferita de orice... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Account Manager @ Republika

Căutăm account cu cel puțin 3 ani de experiență și talente multiple: jongleria cu deadline-uri mari, mici și de foc; arta de a traduce feedback de orice fel în feedback constructiv; fluență atât... vezi detalii »

Senior Account @ Mediascope

Căutăm un Senior Account iscusit, cu experiență minim 3 ani, preferabil în Trade Marketing, care mută și munții din loc pentru a găsi soluții. Carisma, abilitățile de negociere, limba engleză și skill-urile de... vezi detalii »

Client service @ JustAD

Cautam coleg nou pentru departamentul de Client Service. Daca ai minimum un an de experienta intr-o agentie de publicitate, esti organizat, stii foarte bine limba engleza si a prioritiza proiectele e a doua ta... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Știm că primăvara este anotimpul noilor începuturi! Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență de lucru în agenție, ai... vezi detalii »

Account Director @ Leo Burnett

Cautam Account Director pentru un cont important, international, complex si cu satisfactii pe masura. Cu puterea de a inspira echipa & clientul si cu convingerea ca poate influenta in bine orice, pe parcursul... vezi detalii »

Account senior @ Smite

Smite cauta Account senior cu proactivitate pentru clientii agentiei. Experienta atat pe BTL cat si pe ATL este binevenita. vezi detalii »

Account Executive @ JustAD

Cautam Account Executive pentru conturi de FMCG si nu numai. Daca ai minimum un an de experienta intr-o agentie de publicitate si iti plac provocarile, atunci esti persoana pe care o cautam. Alte cerinte:- Te... vezi detalii »

Affiliate Account Executive @ 2Performant

Suntem in cautarea unui coleg care sa se alature echipei de Affiliate Marketing. Alaturi de noi vei avea ocazia sa lucrezi intr-o retea de afiliere care faciliteaza interactiunea dintre sute de magazine online si mii... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe, birouri locale si internationale. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de... vezi detalii »

Key Account Executive @ Brandaffair

We need a highly organized key account executive with free spirit, arguments for creative ideas in the bag (not afraid to tell it loud and clear) and big dreams for the future. If you have in mind to change the world... vezi detalii »

Account Executive @ REPUBLIKA

Are you an Account Executive with at least 2 years of agency experience?  Have you worked on various projects that have seasoned your character and sharpened your digital prowess?  Are you looking for... vezi detalii »

Inbound Marketer @ Beans United

Daca esti pasionat de inbound marketing, ai ajuns la locul potrivit. Suntem prima agentie de Inbound Marketing din Romania, Partener Hubspot Gold. Cautam un specialist in inbound marketing, cu palarie de account,... vezi detalii »

Wave Division cauta Account Manager

Wave Division cauta Account Manager, cu patina publicitatii pe el, harsait in campanii de In-Store, Digital si Creatie, purtand ranile pitch-urilor castigate pe CV, iar in suflet, entuziasmul celor care vor sa... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani in PR sau in jurnalism si vrei sa lucrezi intr-o agentie care iti va incuraja creativitatea, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine:- Identificarea... vezi detalii »

Account Executive @ Publicis

Cautam un Account cu experienta de agentie.Daca esti interesat de provocari noi, clienti internationali si iti surade ideea de a fi parte din echipa Publicis. vezi detalii »

Account Manager @ Erka

Daca te ghidezi dupa motto-ul “work hard, play hard” si clientii internationali de top fac parte din rutina ta zilnica, atunci tu esti persoana de care avem nevoie.   Cautam un Account Manager... vezi detalii »