5 expoziții și călătorii înspre exterior, dar și înspre interior, în spațiile galeriei Celula de Artă în luna mai

Cursă istorică: La FORMULA 1 MIAMI GRAND PRIX 2025, Grupul LEGO și Formula 1® prezintă 10 mașini LEGO® complet funcționale, conduse de piloții de F1

Mastering Crisis Communication & Media Skill: Un curs pentru liderii care știu că vocea lor contează cel mai mult în perioade de criză

ARRP a găzduit la București dezbaterea pe tendințele globale ale industriei comunicării și provocările viitorului. Invitatul special a fost Andras Sztaniszlav, interim CEO al Organizației globale a consultanților în comunicare (ICCO)
![[Open Call] ȘI festival anunță juriul ediției a V-a. A mai rămas doar o lună de înscrieri la apelul dedicat tinerilor creatori de teatru și film](https://media.iqads.ro/2025/05/cover-si-comunicat-cover-410.jpg)
[Open Call] ȘI festival anunță juriul ediției a V-a. A mai rămas doar o lună de înscrieri la apelul dedicat tinerilor creatori de teatru și film

Arctic, brandul de electrocasnice care oferă cel mai bun raport calitate-preț pe piața românească, potrivit unui nou sondaj ICERTIAS

Touch Agency semnează „Decorează, reciclează, inspiră” – campania care transformă ouăle de Paște în manifest artistic pentru sustenabilitate

HERBARIUM FESTIVAL, maratonul de experiențe, terapii și ritualuri inspirate de natură, începe luni, la Therme Bucuresti

O experiență de neuitat la Suceava: Festivalul „Hai cu Pluta” a reunit peste 650 de participanți pasionați de cultura vinului

Să spunem problemei pe nume. Enroush și Line Agency luptă pentru reducerea cotei TVA la produsele menstruale

Platforma care a transformat lansarea campaniilor de micro-influenceri într-un proces de 14 ori mai rapid

Când se poate : În doar 9 luni, Salvați Copiii România a reabilitat integral și dotat secții ale celei mai mari maternități din țară - Blocul Operator, Secția ATI și spațiile adiacente nu au mai fost renovate complet de mai bine de 40 de ani
![[AIdea] Patricia Ana: Etica nu e o opțiune, ci o parte esențială a modului în care alegem să lucrăm cu AI-ul](https://media.iqads.ro/2025/04/img-6026-cover-410.jpg)
[AIdea] Patricia Ana: Etica nu e o opțiune, ci o parte esențială a modului în care alegem să lucrăm cu AI-ul

BAT România consolidează parteneriatul cu Poliția de Frontieră Română printr-o nouă donație de echipamente destinate supravegherii frontierei

8 greșeli comune în Digital Marketing. Dan Toma: „Un buget mare fără o strategie e ca o mașină de curse fără direcție”

Turul Prezidențial al Turciei a început. 60 de ani de promovare a traseelor pitorești ale Turciei la nivel global

Alexandru Zodieru & Paul Kasprovschi: În vremuri incerte, contează adevărul. Nu putem naviga spre direcții bune cu hărți false

Povești curajoase despre imigrație, familie și dragoste dincolo de moarte în programul Hoinar.Odyssey

Genesis Property: 8 din 10 angajați văd o colaborare mai bună cu echipa în acest an, dar vor o recunoaștere mai clară a meritelor

Colliers: România oferă printre cele mai mari stimulente din UE pentru proiecte industriale și de birouri. Investițiile mai scăzute pledează pentru importanța predictibilității
![[Spre Gopo] Tudor D Popescu: Ne-am dorit să realizăm un film ușor de urmărit de către public, oarecum inspirat de dinamica lui Ilie Năstase – un personaj vulcanic, exploziv, „larger than life”, cum ar spune americanii](https://media.iqads.ro/2025/04/2ba574ff-ee17-44ce-ad49-a741baa8846a-cover-410.jpg)
[Spre Gopo] Tudor D Popescu: Ne-am dorit să realizăm un film ușor de urmărit de către public, oarecum inspirat de dinamica lui Ilie Năstase – un personaj vulcanic, exploziv, „larger than life”, cum ar spune americanii

HexagonX lansează Quantum9 - divizia proprie de producție care susține ideile să ajungă în teren exact cum au fost gândite
![[AIdea] Iulian Bărbulescu: Nu cred că mai există etică în era AI. Știu că sună grav afirmația, dar… trebuie să privim adevărul în față](https://media.iqads.ro/2025/04/iulian-barbulescu-6-copy-cover-410.jpg)
[AIdea] Iulian Bărbulescu: Nu cred că mai există etică în era AI. Știu că sună grav afirmația, dar… trebuie să privim adevărul în față

Românii de Paște: între tradiție, bucuria mesei în familie și presiunea prețurilor. Studiu Starcom România: cum s-au reflectat obiceiurile de consum în alegerile românilor de Paște 2025
![[Spre Gopo] Ciprian Chiricheș: Caut mereu, în fiecare proiect, îmi “ascut” actoria. Niciodată nu am râvnit la un rol și mereu am jucat cu plăcere ce a venit la rând](https://media.iqads.ro/2025/04/fotojet-2025-04-15t103842-506-cover-410.jpg)
[Spre Gopo] Ciprian Chiricheș: Caut mereu, în fiecare proiect, îmi “ascut” actoria. Niciodată nu am râvnit la un rol și mereu am jucat cu plăcere ce a venit la rând

Festivalul „Hai cu Pluta” revine la Suceava și așteaptă peste 1.000 de participanți din toată Bucovina

Parteneriat strategic UVT - Holisun: Soluția digitală pentru studenți internaționali va fi disponibilă pentru alte universități

„Anul Nou care n-a fost”/ „Ce Nouvel An qui n’est jamais arrivé” va fi distribuit în cinematografele din Franța și Belgia, din 30 aprilie

Conferința „Magnetico”: Specialiști de top în HR se reunesc la Iași pentru a discuta strategii eficiente pentru atragerea și retenția talentelor

Despre conexiunile dintre lucrările de artă, în expoziția lui Alex Manea, “Influențe”, între 25 aprilie și 25 mai

MidoriStars: Mă sperie direcția în care o iau anumite lucruri, dar cred că fix în astfel de momente avem poate un pic mai multă nevoie de artă