IQads
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

IQads Kadett

smart creativity marketplace

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

Puneti-va persuasiunea la incercare!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Arcanum
IQader

Data inscrierii: 22/02/2008

MesajTrimis: Dum 03 23, 2008 12:21 am    Titlul subiectului: Puneti-va persuasiunea la incercare! Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca tema despre cursul de prim ajutor e de foarte mult timp si pentru ca exista participanti, m-am gandit sa lansez o noua tema.
Se cere realizarea unei reclame print (descrisa in cuvinte sau imagine) pentru un tip de aparat de radio. Si acum partea interesanta: reclama va aparea intr-o revista destinata exclusiv surzilor. Puneti-va persuasiunea la incercare!
Data limita: 30 martie 2008 (inclusiv)
Sus
Trimite mesaj privat
Arcanum
IQader

MesajTrimis: Lun 03 24, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sus
Trimite mesaj privat
Arcanum
IQader

MesajTrimis: Lun 03 31, 2008 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok, ceva mai usor pentru saptamana asta ... dar nu chiaaaar asa usor!
In anul 2050 omenirea traverseaza o criza. Pentru a salva planeta suprapopulata se ajunge la o concluzie dramatica: 2/3 din populatia Terrei trebuie exterminata. Alegeti metoda preferata de selectie si faceti scenariul unui spot TV pentru ca sa o promovati in confruntarea cu alte metode. Target: convingeti peste 50% din populatie daca este posibil.
Termen limita: 6 aprilie 2008 (inclusiv).
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
another1
IQader

Data inscrierii: 18/01/2005

MesajTrimis: Mie 01 07, 2009 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diabolic esti ba!
nu e mai bine sa se topeasca toti ghetarii in liniste, nu la teveu, si sa crapam ca specie fara sa fim pusi sa alegem?
Sus
Trimite mesaj privat
another1
IQader

Data inscrierii: 18/01/2005

MesajTrimis: Mie 01 07, 2009 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mi-am adus aminte ca in facultate am avut un workshop cu o situatie ipotetica; trebuiau dusi toti oamenii cu handicap de orice fel, din sua, pe o insula. acolo sa traiasca linistiti cu oleaca de suport de la americani, dar cu autonomie. noroc ca am fost de partea celor care se opuneau, ca argumente pro in situatii de-astea care doar ipotetic se pot justifica, sunt greu de emis.
Sus
Trimite mesaj privat
ephamox
IQader Senior

Data inscrierii: 14/05/2004

MesajTrimis: Mar 03 10, 2009 12:49 am    Titlul subiectului: Re: Puneti-va persuasiunea la incercare! Raspunde cu citat (quote)

reclama la aparat radio intr.o revista pt surzi? hai ca.ti testez eu persuasiunea: fa o reclama la un aparat tv color intr.o revista pt orbi :

Sus
Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Pagina 1 din 1