IQads
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

IQads Kadett

smart creativity marketplace

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

Consumatorii au cuvantul
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
artiststefan
IQader

Data inscrierii: 21/01/2008

MesajTrimis: Mie 01 30, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Consumatorii au cuvantul Raspunde cu citat (quote)

Cine este interesat sa spuna ce il determina pe consumator sa cumpere produsele. Reclama, produsele sau ambele?
Sus
Trimite mesaj privat
rizi85
IQader Senior

Data inscrierii: 14/06/2007

MesajTrimis: Vin 02 01, 2008 12:58 pm    Titlul subiectului: Re: Consumatorii au cuvantul Raspunde cu citat (quote)

artiststefan a scris:
Cine este interesat sa spuna ce il determina pe consumator sa cumpere produsele. Reclama, produsele sau ambele?

Si daca as fi interesat ce ar trebui sa fac?
Trimite mesaj privat
artiststefan
IQader

Data inscrierii: 21/01/2008

MesajTrimis: Vin 02 01, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Re: Consumatorii au cuvantul Raspunde cu citat (quote)

rizi85 a scris:
artiststefan a scris:

Si daca as fi interesat ce ar trebui sa fac?

sa raspunzi
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
winetu
IQader

Data inscrierii: 02/05/2004

MesajTrimis: Dum 04 27, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un bou pe nume naumovici spunea candva ca atunci cand te duci sa lucrezi intr-o agentie tre' sa uiti ce-ai invatat in facultate (la facultatile de comunicare se referea).Insa, sunt si aici cursuri bune.In cazul tau, un raspuns ai putea sa-l gasesti intr-un curs de "comportamentu consumatorului" sau Dragos Iliescu, Dan Petre - "Psihologia reclamei si a consumatorului".
iqzero
IQader

Data inscrierii: 19/05/2008

MesajTrimis: Lun 05 19, 2008 11:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca vrei sa iti cumpere produsul cred ca reclama are de spus ultimul cuvant....
numai ca scopul campaniilor publicitare nu prea e asta. tind sa cred ca ele vor sa mareasca vanzarile deci produsul e cel care conteaza
Sus
Trimite mesaj privat
dacu
IQader Senior

Data inscrierii: 16/02/2004

MesajTrimis: Mie 05 21, 2008 6:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai degraba nevoile consumatorului...
cruela8
IQader

Data inscrierii: 08/03/2008

MesajTrimis: Vin 05 30, 2008 12:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai pus o intrebare cat pt 5 cursuri .
daca vrei sa-ti raspunda cineva concret .
intreaba si tu ....... de ce ai comandat la bar berea X ? pt ca iti place berea X sau reclama la berea X .
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
rizi85
IQader Senior

Data inscrierii: 14/06/2007

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dacu a scris:
mai degraba nevoile consumatorului...

Consumatorii nu au decat nevoile primare: hrana, sex, adapost (ceva similar cu animalele). Restul nevoilor sunt asa numitele "nevoi impuse". Nevoile impuse sunt create de alte persoane sau grupuri de persoane. De exemplu: un om poate sa cumpere un tricou "Nuke" pentru a se imbraca si astfel sa isi satisfaca o nevoie, dar va fi privit ciudat de restul membrilor grupului sau (toti purtatori de tricouri "Nike") si astfel va incolti "nevoia" de tricou "Nike" in mintea consumatorului nostru.
Pentru ca a impune o nevoie este o treba foarte complexa s-a inventat advertisingul sau arta de a vinde inutilitati.
Trimite mesaj privat
cruela8
IQader

Data inscrierii: 08/03/2008

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar vezi ...uneori ....tricoul "nuke" se labarteaza de la prima spalare.
asa ca daca nu stii prea multe despre "nuke"
preferi "nike" macar ai o garantie .
nu in 100% din cazuri e snobism.
Sus
Trimite mesaj privat
dacu
IQader Senior

Data inscrierii: 16/02/2004

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crezi?
eu imi cumpar berea dupa alte criterii...
si tu esti tot un consumator
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3