IQads
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

IQads Kadett

smart creativity marketplace

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
IQads
adminu'

Data inscrierii: 31/10/2003

MesajTrimis: Vin 08 03, 2007 11:33 am    Titlul subiectului: ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei Raspunde cu citat (quote)

Bine v-am regasit!

In mijlocul verii lansam o noua serie de concursuri care va vor pune la incercare calitatile de publicitari. Incepand de astazi sunteti invitati sa veniti cu solutii la brief-urile puse la bataie in concursurile ADidea. La fiecare editie, ideea agreata de client si dusa mai departe in implementare va primi premiul pus in joc.

Primul brief din seria ADidea vine de la TABU – cea mai curajoasa revista de femei, care ofera 1000 de euro pentru o idee mareata la brief-ul trimis.

Ideile pentru brieful primei editii ADidea pot fi postate in cadrul acestui topic incepand de azi si pana pe 17 august, ora 23:59. Ideile postate in afara topicului de concurs sau in afara termenului limita nu vor fi luate in considerare.

Pentru intrebari legate de Regulamentul concursului, va rog sa postati mesajele voastre in topicul creat special in acest scop.

Brief TABU
Regulament

Ultima modificare efectuata de catre IQads la Joi 10 25, 2007 10:48 am, modificat de 1 data in total
Sus
Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
farkerr
IQader

Data inscrierii: 13/05/2007

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 8:40 am    Titlul subiectului: Re: ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei Raspunde cu citat (quote)

alooo
ideile se cumpara cu bani grei, nu se iau cu anunturi d-astea de rahat de pe internet icon_mad.gif
Sus
Trimite mesaj privat
EugenS
IQader Senior

Data inscrierii: 15/04/2006

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1000 de euro, pt freelancer, in rom, sunt mai mult decat ok icon_smile.gif
Publicitate
IQads
adminu'

Data inscrierii: 31/10/2003

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: Re: ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei Raspunde cu citat (quote)

farkerr a scris:
alooo
ideile se cumpara cu bani grei, nu se iau cu anunturi d-astea de rahat de pe internet icon_mad.gif

Vei lansa branduri de impact global? Vei coordona conturi multinationale in urmatorii 5 ani? Nu stii sigur?
Atunci s-o luam altfel. Ne bucuram ca ai talent si esti constient de asta, doar ca noi nu am verificat inca.Vezi tu... Un sportiv nu-si cunoaste performantele decat daca participa la concursuri. Unde nu intra niciodata neincalzit. Si nu incepe incalzirea decat daca a fost selectionat. Asta nu inainte de a fi participat la antrenamente. Unde a transpirat si s-a julit inca de mic copil. Desi pare greu de crezut, aici e inceputul. Noi ti-am pregatit un concurs, unde sa transpiri, sa te julesti si sa gandesti.
Asa ca, decat sa ne consumam energia analizand, ras-analizand si psihanalizand datele problemei, mai bine haideti sa gasim solutii. Pentru care, intr-adevar: daca esti platit cu 1000 de euro ca freelancer in Romania, chiar e bine.
Sus
Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Ulysse
IQader

Data inscrierii: 18/05/2005

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda....interesant!....

Interesant pentru ca stiu - I know people, places - ca deja este un pitch pentru Tabu la care sunt invitate agentii - care lucreaza!....

Asadar, ma intereseaza cat de pe bune este acest "exercitiu creativ".
Deoarece,

1 la mana. Daca am informatii bune - si cred ca le am, doar de asta sunt prietenii, ce se vrea aceasta postare? Un bluff la adresa free lancerilor?
2 la mana si ca sa puna capac, adica in plus: Nu cumva o bataie de joc la adresa agentiilor care au fost invitate?

Oricare ar fi raspunsul e vorba de principii (a, da, in business si in marketing nu exista, doar avem un ideal!icon_smile.gif))) dar si de amatorism - ca sa fiu decent.
Sus
Trimite mesaj privat
clocky
IQader

Data inscrierii: 15/04/2007

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Quiet on the set! Quieeet! ...(am nevoie de un portavoce!) Action!

scenariu video : O femeie joaca strip-poker la o masa cu 4 barbati. Acestia din urma pe jumatate dezbracati. Barbatii zambesc incurcat. Fata zambeste pervers.
Ultima mana.
Tipii scot ceva carti bune (insa nu de ajuns) si incep sa zambeasca complice intre ei. Tipa scoate Careu de Dame si ii lasa cu gura cascata. Cartile reprezentand dame sa fie create utlizand copertile a 4 reviste Tabu (să fie dame musai pe ele) icon_smile.gif

Citeste Tabu ... de 4 ori femeie.

daca se vrea sa se mearga musai pe sloganul ... cea mai curajoasa revista pentru femei se taie ”citeste tab...” si se merge pe Tabu , cea mai curajoasa revista pentru femei...

-----
Pentru afise/pliante outdoor/indoor sa fie reprezentativ cele 4 carti de joc cu designul expus mai sus.
Sus
Trimite mesaj privat
clocky
IQader

Data inscrierii: 15/04/2007

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Video : Un pat , o femeie si un barbat patul se misca pe sunetele iscate din placere(ahhh-ul ala sa provina numai de la femeie).
Apoi se schimba frame-ul cu un teren de tenis unde joaca 2 femei sao o femeie si un barbat (nu is importanti subiectii nici de data asta) si se aude din nou acel sunet (ahhh) provenit de data asta de la efortul servirii mingii. (sunetul sa provina de la femeie daca joaca vs un barbat)

Prin asta vreau sa se puna in evidenta in mod exceptional ca o femeie inteligenta si cititoare a revistei stie si sa munceasca si sa .... icon_biggrin.gif

Mizez ca tinta sunt femeile inteligente si nu cred ca mai e nevoie de alte explicatii decat de logo si motto-ul revistei.

Erm , asta merge cel mai bine la radio fiindca se poate realiza in intregime din sunet fara sa fie nevoie de video
Oricum , eu nu as neglija nici partea video.
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
theio1
IQader

Data inscrierii: 17/06/2004

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

icon_smile.gif Eu as fi chiar curios daca banii se dau. In acelasi gen au mai fost lansate cateva campanii, si imi vine in minte cea de la skoda, insa la finalul campaniei nu am vazut nicaieri pe cel care a castigat-o. Cred ca mai multa reclama se facea daca se vedea ca s-au dat banii si nu doar au fost stranse idei care pot fi apoi folosite in alte parti gratis. icon_smile.gif
Sus
Trimite mesaj privat
theio1
IQader

Data inscrierii: 17/06/2004

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

icon_smile.gif Si by the way, ideea pe care o uitasem: Tabu, cea mai curajoasa revista, pentru cele mai curajoase femei.
Sus
Trimite mesaj privat
unchesul
prima luare de cuvant

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Lun 08 06, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: tabu Raspunde cu citat (quote)

asadar : intr-un peisaj elegant de litoral ( si romanesc) sa fie incadrat un salvamar care citeste o revista. din larg se aude un strigat ,doua , dupa ajutor.salvamarul nimic. din nou strigatul....salvamarul nimic(citea!).in cele din urma dintr-un grup de fete smart sexy de pe plaja, sare cea mai... in apa ,salveaza victima , trece uda pe langa salvamar si ii ia revista tabu din mana acestuia in drum spre grupul de gagici bucuroase.curajos ,nu !?
Sus
Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Urmatoare
Pagina 1 din 26