|
publicitate
|
|
|
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
demostene IQader
Data inscrierii: 07/08/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi 08 30, 2007 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| sstelliann a scris: | Demostene a zis o prostie.
...da ma, sunt si eu unu deala ce n-a castigat si tine sa-si manifeste ura sau cum ii zici tu ca ii zice...
acum serios...cam cat poate fi subiectul adica ceva sub zero...problema ar fi ca oamenii asteptau ceva mai serios de la concursul asta si nu un concurs de bancuri bun de dat la prima ce s-a dovedit a fi...in rest, in discursurile lui sorin axinte toate tin sa se amestece cu toate si prin urmare sa se anuleze reciproc da nu-i bai nici asta ca nu avem nu stiu ce pretentii de la managerii astia noi....cam asta ar fi... oamenii credeau, naiv dupa cum s-a dovedit, ca nu vor inota in aceeasi ciorba reincalzita si servita pe post de desert...asta trebuie sa priceapa sorin axinte ca doar nu-i asa greu... |
aaaa...sunt de acord cu tine...dar cine stie cate supercampanii sau spoturi s-au pierdut din cauza celor alese de client???...nu mai stiu unde am vazut...l-a decernarea nush ce premiu publicitar...cel care a castigat a zis: "Lasati-ne sa ne facem treaba..." cred ca asta spune multe!!!
De asta am zis... nu are sens sa-i mai intrebam de ce au ales ce au ales si daca vor merge mai departe cu ideea, sa o implementeze...
daca cei care au participat la pitch-uri ar povesti ce se intampla pe acolo...!!??? cred ca am ramane masca...parerea mea:)
dar pana la urma este un concurs pentru ei si ei platesc ceea ce vor...ca d-aia exista campanii mai bune sau mai rele... TRAIASCA CONCURENTA! |
|
| Sus |
|
 |
go.create IQader
Data inscrierii: 08/08/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi 08 30, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Axi, nu doresc sa intru in polemici cu tine - banuiesc ca nici nu te-ai lasa atras intr-una. Este de apreciat faptul ca ai raspuns tuturor celor care au avut nelamuriri si ca ai reluat motivarea alegerii ideii castigatoare: de data aceasta si eu ma simt multumit de explicatii. N'am pretins niciodata ca vorbesc din postura unui cunoscator, ci din contra: asadar subiectiv.
Sunt multumit de explicatii - le pot intelege de data aceasta, dar tot nu le pot accepta. Nu ma refer la cum s-a inclinat balanta, ci la mentalitatea ”potentialei cititoare” de care i-ai spus Oanei - poate ca voi sunteti obligati sa tineti cont de evidenta de care imi vorbeai, insa eu nu.
Fireste, la final voi alegeti conform interesului propriu, si voi stiti mai bine ce va reprezinta - nu "ventilatorii".
1.
Corect, indiferent cine posta rezultatul era acelasi: dar nu asta era ideia. Faptul ca ti-ai declinat identitatea nu inseamna mare lucru, pentru ca poate nu numai eu sunt cel care n'a stat sa scormoneasca forum-ul din scoarta in scoarta ca sa stie in numele cui ai anuntat castigatorii. Despre asta vorbeam - dar hai s'o lasam asa, pentru ca n'a fost neaparat un lucru intr-atat de insemnat incat sa merite dezvoltat.
2.
Ai dreptate cu privire la retorica de pe forum, si ai dreptate cand spui ca am interpretat totul in "cheie proprie" (asta insemna ca automat n'am dreptate?). Insa tu puteai sa nu te cobori, cum nu e musai sa te ridici la nivelul nimanui: daca o faci se datoreaza unei nevoi proprii, este o alegere, asadar devi - sau incerci sa devi - asemeni celui vizat. Tu puteai ramane echilibrat in atitudine, mai ales ca de la tine se poate avea pretentii - de la ceilalti nu. Profesionalismul si bascalia nu se pupa. Orice prestator de servicii poate isi poate sustine faptele si opiniile, insa mai exista o "evidenta": clientu' nostru stapanu' nostru. Acu’ sa nu imi explici cum ca de fapt voi erati clientii, ca deja o dam in povesti nemuritoare.
Si pentru a continua pe acceptia ta, doar tu - sau si Tabu isi sustine faptele si opiniile? De ce Tabu prefera "licenta poetica" de care vorbesti daca nu si-o asuma? Si atunci intelegem fie ca Tabu este o "licenta poetica" (asa cum mi-ai definit-o), fie ca nu isi sustine faptele si opiniile (ca orice alt lucru care se vinde).
3.
Revenind la potentiala clienta la care i-ai facut trimitere Oanei:
“De ce credem ca este on-target: femeia-actor din ideile respective lasa usa deschisa cititoarelor pentru placut / simpatizat / asemanat. Nu este Superwoman. Iar racordurile culturale sint dintr-o zona mai cultivata, in care zicem noi ca potentialei cititoare i-ar placea sa se alinte.”
De ce preferati sa o dati in splecularea slabiciunilor cu cititoarele voastre? N'ar fi de preferat sa le educati gusturile?, sa n'o mai dea in vise tip Marimar vs. Don Ignatio - doar ca la un alt nivel. Dar mai conteaza! Rezultate sa dea.
Si, "prea subiective" fiind, raman la parerea mea din postul anterior cu privire la ce gen de femei exista in spatele unor barbati puternici. Sunt curios cine altcineva 'nafara de tine, si cu ce argumente ma poate contrazice.
Nu doresc un raspuns la aceasta postare. Cu siguranta ca imi poti oferi unul care sa-mi desfiinteze argumentele, si vice-versa – si n’are rost. O felicit pe castigatoare, felicit si echipa Tabu pentru bunele intentii (si atat).
stef@n |
|
| Sus |
|
 |
sorin_axinte IQader
Data inscrierii: 07/08/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: Joi 08 30, 2007 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
@go.create / stef@n:
N-o sa intru in polemica.
Dar nici n-o sa te contrazic
E clar ca pe unele subiecte de discutie nu vom cadea de acord niciodata.
Apreciez limpezimea postarii.
Succese nebanuite. |
|
| Sus |
|
 |
|
dacu IQader Senior
Data inscrierii: 16/02/2004 Mesaje: 796
|
Trimis: Lun 09 08, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
da, sau cauti un consilier... _________________ . . . |
|
| Sus |
|
 |
ephamox IQader Senior
Data inscrierii: 14/05/2004 Mesaje: 179
|
Trimis: Mar 03 10, 2009 12:57 am Titlul subiectului: Re: ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei |
|
|
mai exista Tabu? daca da, ce.ar fi daca intr.un spot tv ar aparea un barbat care citeste pe furis revista in pat si o ascunde repede cand vine sotia in camera? morala: barbatii vor sa ajunga frumosi si destepti; da' de cu ideea asta imi cumpar si eu un amarat de apartament cu 2 camere in cj, ca nha, dupa facultate trebuie sa ma asez si eu la casa mea, asta dc Tabu se crede "cea mai cea" si plateste ideea daca iese si de o masina, mai dau o idee
----
PS: stiu ca a trecut de mult termenul limita _________________ sAD!q
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|