IQads
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

IQads Kadett

smart creativity marketplace

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
costijacomo@yahoo.com
IQader

Data inscrierii: 23/10/2006

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Print si videoclip:
O tipa calare pe teava unui T.A.B.(teava sa fie in vazuta in perspectiva)
Femeia imbracata in costum de baie.
sanchiANDsanchi
IQader

Data inscrierii: 21/12/2006

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 12:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CISMIGIU sau alt parc, locul in care barbatii joaca de obicei sah. Majoritatea sunt pensionari. Printre ei, un tanar chipes, tinuta sport, stilul macho.
Trece pe langa ei o tipa frumoasa, sexy, nu vulgara, imbracata business, din geanta de laptop pe care o poarta se vede coltul de la o revista, preocupata de ceea ce va avea de lucru, in drum spre birou (actiunea se petrece dupa pauza de pranz).
Tanarul ii stiga pe un ton smecheresc:
- Hei papusa, nu-mi muti si mie calu ? (Rasete generale, etc, tinta lor - tipa)
Tipa, deranjata mai mult de faptul ca a fost scoasa din starea de concentrare ii replica pe un ton compatimitor:
- Puisor, daca nu se muta singur, nu-l mai muti nici cu macaraua. Da, ia vezi, daca-l iei cu o tura in mana, isi revine ?!
Moment de liniste totala dupa care din nou rasete generale, tinta lor de data asta, tinarul macho.
Actiunea sa incheie prin trecerea mai departe a domnisoarei, zoom pe geanta, se vede titlul revistei, urmeaza elementele brandului, logo, slogan, etc.

Imaginea pt printuri: o mana de femeie care tine in pumnul strans un cal (piesa de sah evident ) caruia ii iese limba datorita presiunii la care este supus.
Sub aceasta imagine trebuie sa apara textul: Nu ma tine-n sah, ca-ti dau mat imediat urmata dedesupt de textul classic: Tabu: cea mai curajoasa revista de femei.
Sus
Trimite mesaj privat
sorin_axinte
IQader

Data inscrierii: 07/08/2007

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ulysse a scris:
Mda....interesant!....

Interesant pentru ca stiu - I know people, places - ca deja este un pitch pentru Tabu la care sunt invitate agentii - care lucreaza!....

Asadar, ma intereseaza cat de pe bune este acest "exercitiu creativ".
Deoarece,

1 la mana. Daca am informatii bune - si cred ca le am, doar de asta sunt prietenii, ce se vrea aceasta postare? Un bluff la adresa free lancerilor?
2 la mana si ca sa puna capac, adica in plus: Nu cumva o bataie de joc la adresa agentiilor care au fost invitate?

Oricare ar fi raspunsul e vorba de principii (a, da, in business si in marketing nu exista, doar avem un ideal!icon_smile.gif))) dar si de amatorism - ca sa fiu decent.

Salut, Ulysse.

Intrucit eu sint ala care a luat decizia de a face brief-ul public, eu o sa-ti raspund - sper sa nu te deranjeze icon_smile.gif

1. Postarea / concursul nu e un bluff. Daca apare ideea "aceea" si vom vrea s-o folosim, vom pune banii jos. Iar rezultatul va fi facut public, winner or no winner.

2. Agentiile stiu ca sint in pitch si au intrat in el de bunavoie, fara conditii (unele agentii au primit brief-ul la cererea lor expresa). N-am avut nici o intelegere restrictiva cu nici o agentie. In plus, punctul meu de vedere este ca agentiile sint in competitie (tot timpul) cu orice alt furnizor de idei / solutii de gen. In general, nu vad de ce un brand / produs / client si-ar limita optiunile.

Daca (niste) agentii nu se simt confortabil cu tipul asta de abordare din partea unui client, tough luck. Ideile bune (sau geniale) nu sint monopolul nimanui. Oamenii cu bun simt din industrie au asimilat demult adevarul asta. Iar noi cu astfel de oameni colaboram icon_smile.gif

Din alt unghi de vedere, terenurile de joc difera.
De la agentii ne asteptam la campanii inchegate, fundamentate strategic, strategii de comunicare mirobolante, mesaje relevante, fezabile, originale, memorabile blablabla.
De la oamenii de pe acest forum ne asteptam (in primul rind) la idei de executie "neintinate" de abordari strategice. Poate noi sintem plini de prejudecati si tipare si un om proaspat la creier ne aprinde lumina la mansarda icon_smile.gif

Exista posibilitatea sa cumparam campania unei agentii, in care sa "plantam" si o idee de executie care se "lipeste", venita de pe forum sau din alta parte. Invers, e mai putin probabil icon_smile.gif

Mai exista posibilitatea (complet nefericita) sa nu avem ce cumpara, de nicaieri.
Dar am aruncat un ochi si la postarile cu idei si sint optimist, mai degraba icon_smile.gif

Spor si inspiratie tuturor.
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
sorin_axinte
IQader

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: Re: ADidea - 01 - TABU - cea mai curajoasa revista de femei Raspunde cu citat (quote)

[quote="madamemouche"]Stimate Iqads, n-ai vrea, te rog, sa comentezi, putin, ce a zis ulysse? Adica nu e putin mirositor sa fie pitch cu agentii si colecta de idei pe forum? Mmm? Ori Ulysse are informatii gresite?

Chere Madamemouche,
Mi-am permis eu sa raspund in postarea anterioara. Primiti, va rog, omagiile mele.
icon_smile.gif
Sus
Trimite mesaj privat
sorin_axinte
IQader

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

theio1 a scris:
icon_smile.gif Eu as fi chiar curios daca banii se dau. In acelasi gen au mai fost lansate cateva campanii, si imi vine in minte cea de la skoda, insa la finalul campaniei nu am vazut nicaieri pe cel care a castigat-o. Cred ca mai multa reclama se facea daca se vedea ca s-au dat banii si nu doar au fost stranse idei care pot fi apoi folosite in alte parti gratis. icon_smile.gif

Salut, theio1.

Din cite imi aduc eu aminte, castigatorul si-a primit cele 15 minute de glorie.
Si o masina, decit icon_smile.gif)

La nivelul asta (de anuntatori cu ceva pretentii), nu-si prea permite nimeni sa dea tzepe. Daca ai informatii certe, poti incepe un thread cu nashparlii.

Da, in tara asta de pacat se intimpla tzepe, dar nu cred ca pe IQads.

Ave.

Ultima modificare efectuata de catre sorin_axinte la Mar 08 07, 2007 3:03 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Trimite mesaj privat
O.Elena
prima luare de cuvant

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: o idee Raspunde cu citat (quote)

>1< O femeie de afaceri intr-o sedinta importanta ,foarte increzatoare, directa si decisa in ceea ce a avut de spus la sedinta respectiva, se pregateste sa iasa din sala de conferinte iar cand isi ia poseta, ii cad din geanta mai multe lucruri personale, tipic feminine, printre care si o pereche de catuse si revista Tabu.Le pune inapoi in geanta si iese din sala la fel de increzatoare ,chiar daca toti ceilalti o priveau uimiti.

Print : In capul mesei ,femeia isi strange de pe masa lucrurile ,cele mai evidente fiind revista Tabu , catusele si expresiile celorlalti .
sau
o sa urc cat de curand o fotografie icon_smile.gif

Ultima modificare efectuata de catre O.Elena la Mie 08 08, 2007 10:42 am, modificat de 1 data in total
Sus
Trimite mesaj privat
Enderacing
prima luare de cuvant

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 3:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PENTRU TV
O tipa, undeva pe la 27 ani, se aseaza pe un fotoliu intr-o receptie de hotel, chiar in
fata receptionerului (un macho veritabil), cu picioarele un pic intredeschise, destul cat sa
atraga atentia. Scoate din geanta revista Tabu si o pune intre picioare, continuand sa caute
ceva in geanta. Baiatul arunca tot felul de priviri spre deschizatura lasata intentiont de
domnisoara. Gaseste in sfarsit ce cauta in geanta imensa, il scoate ,si-l mototoleste. Dupa
cateva gesturi lascive ale receptionerului, aceasta se ridica, merge spre, el dar la un moment
dat se impiedica si cade. Agitat si foarte sprinten receptionerul se indreapta spre ea, dar se
opreste si ridica revista de jos, rasfoind-o foarte interesat. Domnisoara se ridica foarte lejer si
se indreapta spre un client care astepta in fata receptiei, fluturand o pereche de chei auto. Ii
arata o pereche de bikini minusculi cocolositi in palma si-l intreaba unde ar putea sa se
schimbe. Cei doi pleaca impreuna spre iesire (masina parcata in fata) Imaginea ramane pe
receptionerul deznadajduit.
SLOGAN : „ Tabu, doar pentru femei”

RADIO

Ea: Auzi iubire, citeam aici ceva si mi-a venit o idee: Ce ai zice de o vacanta la
Malibu?
El: Ar fi super...numai ca tu stii cum e la noi in companie in perioada asta, munca
multa si agitatie la greu...si in plus colegele abia au plect in concediu, nu o sa ma lase sefu’
nici daca fac ore suplimentare pentru tot restul vietii...(chicoteste)
Ea: Dar am zis eu ceva de tine....?
SLOGAN: „Tabu, cea mai curajoasa revista pentru femei”

La PRINT si INTERNET faceti-va sectiune de upload ca unii "munceste"...dar se pare ca "munceste" ineficient...
Bafta!
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
klauditza2004
IQader

Data inscrierii: 29/06/2004

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Femeie de afaceri ajunsa acasa incepe si se debaraseaza de costum pe drumul spre baie: aici un sacou, aici camasa, vedem si fusta...ajunsa in baie (cadru de detaliu pe) mana care ia un halat de curatenie, cu care se imbraca iar in buzunarele de la spate are un desfundator de ghiuvete si o revista TABU,(petrnu femei adevarate icon_biggrin.gif ) ...si apare sloganul.

Printu' : O tipa vazuta din spate (coc bine facut, talie de viespe, dresuri negre, pantofi cu toc) iimbracata in halatul de curatenie cu desfundatorul de chiuvete in buzunarul stang si revista TABU in buzunarul drept.
Sus
Trimite mesaj privat
Duschamp
IQader

Data inscrierii: 20/05/2007

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EugenS a scris:
1000 de euro, pt freelancer, in rom, sunt mai mult decat ok icon_smile.gif

1000 de euro ca freelancer in romania e ok si atat.
Sus
Trimite mesaj privat
clava_7
IQader

Data inscrierii: 09/11/2003

MesajTrimis: Mar 08 07, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imaginea unei placute gri inscriptionata "tabula rasa", sageata (intru transformarea mintii si atitudinii) si produsul finit, o revista viu colorata (culoarea sperantei, oricare ar fi ea, culoarea) cu logo-ul si numele revistei, in fine toate detaliile.
Textul de sustinere:
- Destul cu grijile si indoielile! De-acum doar TABU!

O alta idee pentru text:
"Regreti alegerea facuta? Da-ti o a doua sansa! O poti lua de la inceput pentru ca TABU, cea mai curajoasa revista pentru femei, te sustine.TABU, alegerea TA BUna!"
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> ADidea
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Urmatoare
Pagina 3 din 26