Ultima sansa sa te inscrii la Cupa Agentiilor la Fotbal

Ultima sansa sa te inscrii la Cupa Agentiilor la Fotbal

Publicitarii cu talent la fotbal si dornici sa participe la pitch-ul anului mai au timp pana maine, 19 iunie, la ora 23:59, sa se inscrie la Cupa Agentiilor la Fotbal, editia 2013. Detalii despre modalitatea de inscriere, taxa de participare, precum si regulamentul competitiei sunt disponibile pe cupaagentiilor.ro.

Evenimentul organizat de IQads, cu sprijinul AdProduction, solutions partner al acestei editii, va avea loc pe 28 si pe 29 iunie, la Club Daimon din Bucuresti. In prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar in cea de-a doua zi turneul final si festivitatea de premiere.

Pana in acest moment sunt inscrise in competitie 12 reprezentative din marcomm: Webstyler, Wave Division, Daedalus Consulting, G2 Romania, Carturesti, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Active Soft, REEA, Infinit Solutions Agency, Senior Programming si IQads Kadett. Pe cupaagentiilor.ro/echipe puteti vedea situatia updatata a inscrierilor, precum si emblemele echipelor.

Pe langa mult-ravnitul titlu de Agentia Anului, vor mai fi acordate si alte distinctii: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie si, pentru prima data in cadrul competitiei, va fi premiat si Cel mai bun echipament purtat de o echipa.

Mai mult, echipele participante la Cupa Agentiilor la Fotbal se vor intrece si in creativitate, cu embleme, pancarte si postere realizate special pentru eveniment, in cadrul a trei competitii organizate cu sprijinul AdProduction: competitia emblemelor agentiilor, competitia de creatie dedicata posterelor si bannerelor de sustinere a echipelor. Toate echipele participante se pot inscrie pentru toate aceste trei competitii pana pe 22 iunie, la ora 23:59, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], cu creatiile trimise la rezolutie de minim 300 dpi. Toate inscrierile vor fi prezentate pe masura ce sunt inscrise si pe www.cupaagentiilor.ro.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal
De sase editii, Cupa Agentiilor la Fotbal este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se lupta la pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului. Inscrierile in competitie se desfasoara intre 29 mai si 19 iunie.

Brieful care trebuie rezolvat de fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa de minim 6 si maxim 12 barbati (din care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale.

Despre AdProduction
AdProduction a fost infiintata in 2002 si pune la dispozitia clientilor servicii de print outdoor si indoor, alaturi de produse de semnalistica si POSM-uri. La acestea se adauga competente – de la design la productia in house si ulterior pana la montaje in locatiile clientilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related